Nya brillor

Har köpt nya glasögon och efter ngr dagar ihop med dem så trivs jag så bra. Mycket bra förslag Ammi. Hoppas de ser snygga ut på mig med. Kram på er !


Julen

Hej på er, min jul var jättebra. Jag bodde hos mamma och pappa från julafton till annandagen ihop med dem och mina syskon och syrrans familj. Så mycket familjekvalitettid. Massa go mat, sillsallad och morfars leverpastej är favoriterna. Sedan gick det inte av för hackorna de julklappar jag fick. Plus det verkade som de jag gav ut oxå blev lyckade. Julafton var lugn och skönt, först frukost med bror, moster, mormor, mamma och pappa. Sedan på eftermiddagen kom syrran med familj och julmaten dukades fram och sedan kom julklapparna fram och vi och barnen blev jätteglada för våra paket. Sedan blev det mys så länge man orkade. Juldagen var bara massa familjemys i olika former. Vi var bara hos mamma och pappa. Sedan på annandagen träffades vi alla hos moster med kusse och mormor och kusses pojkvän. Maria bjuder alltid på underbart god mat och denna gången var inte sämre. Så en underbart skön jul vart det iår. Här kommer bilder på middagen.

 

Sedan var det alla fina paketen, detta är inte riktigt alla men de flesta syns här i alla fall.

Hoppas ni hade en lika go julafton som jag hade. Här kommer en go bild när Hanna bryter ihop när jag busar med henne. Kram på er alla där ute!


Rent!

Nu är det 6 dagar sedan ingreppet eller vad vi ska kalla det. Jag var riktigt dålig fram t om måndagen. Sedan så har jag mått ok men fått kramper som gör svinont på kvällarna.

Men idag vaknade jag med energi och har nu idag, tvättat, diskat, städat, ordnat papper och fixat flera projekt som bara legat. Och nu får en liten stund sedan fick jag en sådan kramp men den var typ en tredjedel i styrka med vad de brukar vara. Håller tummarna! Och blir så glad när man mår bra. För er som vet eller listat ut så har allt gått som det ska.

Hoppas ni mår bra där ute och inte stressar för mycket över julen. Jag kan inte det nu, måste slappa och landa lite i allt. Men jag har tid, ska jobba fört nästa onsdag och då i två dagar. Detta var min Goa middag idag. Hihi, gott var det.

Kram på er där ute!


Delivery!

Här kom pölsevagnen och vandrade förbi mig i Köpenhamn. En kvinna går och håller i den och den går på en liten liten motor men är så stor att hon går med den på bilfilerna på vägen. Ultimata deliveryn? Helt underbart! Vad vill ni ha hon är nog i thn om några veckor.


Klar för idag

Idag gick bra och jag har mindre ont än vad jag trodde. Behandlingen gjorde ondare än vad jag trodde men klarade det utan morfin :)
Allt ser bra ut än så länge och jag vilar och har det gööt i soffan hos brosan med snacks och filmer. Ha en skön fredag på er! Kram kram på er där ute!


Tåget neråt igen

Har precis gått på tåget mot bror och sedan tidigt imorgon mot köpenhamn. Är jag galen eller med detta jag gör. Känns lite så just nu. Haha! Lämnade jobbet tidigare idag och önskade alla en god jul ska ju faktiskt inte tillbaka förrän i mellandagarna. Det ska bli skönt med lite ledigt! Mycket skönt! Har ett hjärta i min ficka som mina kollegor gjort till mig så jag visste att de tänkte på mig. Underbart söta de är. Jaja nu rullar snart tåget och håll tummarna för mig nu imorgon och på måndag. Kram på där ute!


Trött och en aning stressad

Ja min rubrik sammanfattar de sista dagarna här nu. Har inte hänt något speciellt. JObbet rullar på, folk sjuka och man får ordna saker. Man fixar schemat för julledigheten och lite irri när folk kommer och ändrar osv. De fattar inte vilka timmar man lagt på att ordna det.

Men sedan har jag oxå underbara kollegor som har kolla på mig så jag tänker på mig med :) Tack Ulrika! Och sedan har jag underbara kollegor som går igenom massa själva men kan ändå glädjas och ge mig styrka i det jag går igenom nu.

Nu blir det trip ner till danmark igen och sedan på måndag så är denna vändan över och jag åker hem för lite vila i några dagar. Då kommer syrran hit och vi ska bara vara. Det behöver jag efter allt nu.

Vill egentligen bara säga att jag älskar mina alla vänner och släktingar. Tack för allt stöd och tankar, det gör detta så mycket lättare och jag känner mig inte så ensam genom allt heller.

Tack för att ni finns där ute allihopa. Älskar er och ge er en kram från mig :)


Go lördag på er

Hej hej, här sitter jag i soffan och myser och har det gööt. Har varit ute med mamma på stan och hjälpt henne med hennes sista julklappar. Nu är jag tillbaka hemma och myser och slappar lite. Älskar lördagar och helger.

Imorgon blir det en tripp till brosan och danmark igen. Ska dit på koll så får vi se vad som sker, lagom kryptiskt va.

Här kommer en länk till något helt sjukt, vad ont det måste göra. Det är ju mening att allt annat ska få plats där i magen, vilken idiot.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14059164.ab

 

Nä nu ska jag packa, plocka lite här hemma och sedan hem till pärona för middag och lördagskväll hos dem. Ska bli mysigt.

Kram på er så hör jag av mig här med hur det går på måndag.

 


Imorgon

Hejsan kan ni vara snälla och hålla lite tummar för mig imorgon.

Annars mår jag bara fint, lite trött men hör nog till årstiden va!! Alla julklappar klara och jobbar på och försöker träna en del. Neråt ganska bra på vågen denna veckan. Så jag kan inte klaga.

Kram på er där ute!!


Trött men nöjd med shoppingen

Jag har haft en ganska lugn dag på jobbet, visst alltid dumt att jobba tidigt på måndag då alla ringer sjuka och idag var det många igen. Men sedan på fritids var det ganska lugnt och jag satt och spelade med barnen. Efter jobbet åkte jag till köpcentrumet och köpte de sista julklapparna också det gick ganska smidigt. Underbart lugnt på stället och jag var mycket glad över mitt beslut att åka dit en vardag nu innan jul och handla klart julklapparna nu. Jag har ju lite annat jag måste fokusera på nu så ville vara klar med julklapparna så jag kunde släppa det.

Men även under dagen och nu ikväll så är jag helt slut!! Pirrar i armarna som om jag tränat hårt med dem och nu har jag sovit en bra stund i soffan och skulle kunna gå och sova igen. Men jag börjar senare imorgon så jag kan sova ngn timme extra och färgningen av håret får vänta.

Men jag har samtal med chefen på onsdag och måste egentligen förberede mig för detta. Hoppas detta inte kommer fortsätta under behandlingen. Men men bara jag klarar att jobba.

Dag 5 av ca 15, imorgon börjar med en till medicin!

Kram där ute!


Söndag

Efter era kommentarer så bestämmer jag mig just nu för att inte berätta allt. Så här på bloggen kommer jag nu berätta allmena saker som sker i vardagen plus lite vinkar på hur hemlisen gör. För det är några av er som vet plus några kanske listar ut det. Men känner mig ganska nöjd med mitt beslut att inte berätta för hela världen ännu.

 

Så vad har skett i dag då, jo vi hade underbart fint väder och marknad där butikerna flyttade ut på gatan och hade lite erbjudanden och så där. Så jag mormor, mamma och pappa vandrade runt där i någon timme. Sedan var det dags att vandra hemåt med ännu en julklapp klar. Hemma så fixade jag lite och så sedan kom Ammi på besök och vi snackade massa strunt.

Efter det så tog jag en snabb promenad på en timme, skönt igår var det spinning och idag promenad på en timme idag. Och några pass inbokade i veckan. Under min promenad så såg jag vad som måste vara trollhättans finaste hus nu under vintern. Detta är ett kort på långt håll hoppas ni ser vad jag menar. Granen står precis utanför mitt hus, jättemysigt.

För er som vet hemlisen så är det dag 4 av troligen 15. Har hitills bara känt av huvudvärk typ varje dag. Men idag kände jag mig ganska dålig några timmar på eftermiddagen. Obehag i magen, yr, lite udda illamående osv. Men nu på kvällen mår jag bättre. Vi får vänta och se vad som sker, och tack för alla goa medelanden och tankar som ni skickar till mig. Det känns så bra att veta att ni tänker på mig och hoppas att allt går bra.

Glad andra advent på er. Kram på er!!

 


Helsingborgs/Helsingör!!

Jag slutade 17.30 från jobbet i onsdags och åkte med tåget ner mot brosan och Helsingborg vid 18.00. Tågen var inte fulla och man kunde päsa lite på dem. Men jag kunde inte helt slappa och sova men läste och lyssnade på min musik.

Väl i Helsingborg några minuter innan utsatt tid och brosan hämtade mig och vi tog hos hemåt honom. Han har en 3:a centralt skulle jag säga. De kallar inte det centralt men det tar 20 minuter att gå ner till tågstationen och det är ju riktigt skönt.

Onsdagen kom och jag hade sovit riktigt skönt på brosans soffa. Vi vandrade neråt centrum och jag hoppade på båten till Helsingör och Samuel gick till skolan i ca 2 timmar.

 

På båten gungade det ganska bra, alla såg ut som de var onyktra, hihi. Ganska tråkig båt men den tar ju bara 20 minuter och jag tycker det var riktigt "skoj" att det fanns ett rökutrymme, för det går ju inte att hålla sig i 20 minuter från ciggaretter. NU var jag inte i danmark för att handla så det blev en liten chokladbit i all smink, godis och alkohol. Allt var billigt men inte därför jag var där och jag måste spara lite pengar nu.

För er som vet vad jag gjorde så gick allt jättebra, och för er som inte vet så ska jag nog snart berätta. Måste bara besluta mig helt. Men jag lämnade danmark med ett stort leende igen och samuel mötte mig vid båtterminalen och vi vandrade runt i Helsingborg.

En tripp till en underbart god thairesturang, som vi lär besöka igen. Suveränt gott. Och sedan hjälpte jag samuel hitta 5 av sina 7 julklappar så det var han nöjd med. Tyvärr hjälpte jag honom så mycket att jag glömde bort de jag behöver handla, haha.

Sedan åkte vi hem och såg på film och mös med varma mackor och bara umgicks. Mitt tåg gick igen hemåt sedan vid halv åtta på kvällen. Och tyvärr var det erstättningsbuss från gbg till thn, knökfull så att folk fick stå upp och ca 30 grader men jag kom hem i alla fall.

Nu ska jag åka till mamma och pappa på middag och så får vi se imorgon om jag avslöjar allt! Hmm

 

Kram på er där ute!


RSS 2.0