Lyxfällan

Ser på lyxfällan på en tjej som har många teknikprylar.
Tre plattv apparater t.om en i garderoben.
Och då börjarde fundera på vad jag har. En 3 årig dator som jag tycker är toppen. En tjocktv som t.om inte är mina. En gammal dvd som är mina föräldrars gamla som de inte ville ha. Och en mobil som är skit ärligt talat.
Vad tror ni är jag tekniktokig. Känns inte så va.
Haha, skönt!
Kram

Kackerlakor

Ja ni i Kina hade jag aldrig någon kackerlacka som jag vet om i min lägenhet. På jobbet såg jag bara en död en.
Men nu här i Norge har jag sett flera på jobbet. Tydligen tyska varianten enligt experterna. Den ska vara farlig och vi måste ta ågärder.
Sedan fick vi order om att se så vi inte får med de hem. Det vore väl skitskoj om jag fick kackerlackor nu i lägenheten här i Oslo men hade inga i Beijing.
Kanske det är bra att jag fortfarande har det pyntet från Kina som ska lukta så att inga kryp vill komma in i denna lägenheten. Hmm!!
Ja har inte så mycket annat att säga just nu, kram på er där hemma!

Samling för alla föräldrarna!

Ja idag hade vi föräldrarkaffe och jag kom på den briljanta iden att vi skulle ha samling med föräldrarna så de kunde få se vilka sånger vi brukar sjunga, vilka rörelser det innebär och vad vi brukar annars göra under samlingarna. Det ensa dumma med detta var att jag satt och sjöng inför alla vuxna, men skit i det. Jag tror jag kan sjunga så det inte skär i örona i alla fall. Sedan blev det fika med kladdmuffins som barnen bakat. Verkar som alla föräldrar uppskattade det.
Sedan så mår jag kanske lite sisådär just nu, lite deppig med hur livet här är och det har märkt på vad jag gör och så tycker jag. Det har kanske inte varit den enklaste våren i mitt liv detta. Men igår så bestämde jag mig för att ändra lite av mitt beteende som blivit. Så håll tummarna att jag vänder lite på deppigheten nu.
Nu luktar det däremot väldigt gott här, har lagat pappas goda grova bröd.
Kram på er där ute!!

Uppfyllde alla förväntningar!

Ja igår gick vi på konsert!!
Jag hade nog lite förväntningar på Jamie Cullum. Jag hade sett lite på nätet om att han har hög energi under konserterna och att de verkligen inte verkar tråkiga.
Oj oj han var bra, t.om förbandet var bra. Sedan kom Jamie och ja det var riktigt som jag hade förväntat mig. Bra musik, hög energi och bra stämmning i lokalen. Ja jag njöt hela tiden under konserten och hade nog kunnat betala mera för att få se honom, men det behöver man ju inte berätta.
Jag rekomenderar verkligen en konsert med Jamie Cullum!!
Kram på er!

På rätt plats vid rätt tid

Vi hade ett barn på förskolan som åkte ifrån mamma på väg till barnehagen. Så polis blev ikallad, folk från barnehagen var ute och letade och givetvis föräldrarna.
Men mitt i allt detta så var jag tvungen att gå till läkaren. Jag har fått svullna mandlar för tredje gången på 6 veckor nu och tack och lov fick en akut tid hos läkaren så jag var tvungen att gå.
Så där står jag och väntar på spårvagnen och spanar upp och ner på vägen. Men det är en ganska tråkig väg så jag trodde inte att han skulle komma. Sedan såg jag spårvagnen komma och så på två sekunder kom killen bara glidande på sig sparkcykel.
Det var underbart och otroligt att finna honom! Dagens goda gärning!
Väl hos läkaren fick jag en tredje omgång pencillin! Håll tummarna att denna får bort bakterien.
Kram på er där hemma!!

RSS 2.0