jag vet jag vet......

Jag vet att det är förjäkligt av mig, men jag bara renoverar och jobbar just nu.....
Jobbar på dagarna, går från jobbet till lägenheten och spacklar, målar, tapetserar.......osv
I helgen nu blir det tapetsering av vardagasrummet, men nu har dte gått en månad till så snart kommer jag med bilder på mig igen. Annars får ni hålla ut lite så kommer det sedan att bli normalt och jag kan visa bilder osv vad som händer i livet, plus lägenheten. kram på er alla!!

Shopping nu igen

Ja pengarna rullar lite nu när man har köpt en lägenhet. Först var jag på ikea och köpte säng som jag kommer sova underbart skönt i under många timmar, längtar så tills jag flyttat in och den är på plats.
Idag blev det beställt, tvättmaskin, diskmaskin, spis, tv och dvd på elgigantens hemsida, som ni förstår så blev det några kronor det med. Och nu i veckan ska jag gå och kolla vad för pris jag kan få på de tapeter som jag valt, om det blir som jag tänkt mig så blir det turkos prickigt i sovrummet, randigt i köket med ljusa toner som återfinns i den blommiga tapeten som blir i vardagsrummet, fast där även lite inslag av grönt. Nu är det bara hallen kvar att hitta tapet till. Och bestämma sig för vilket kakel oxå, det ska vara svart det vet jag i alla fall.
Men idag blev det en skön vårdag, och här sitter brosan och njuter av solen samt provsitter ett badkar vi förhoppningsvis kan njuta av i framtiden.
Hoppas ni hade en skön vårdag idag, kram på er!!

lite frustrerande på jobbet ibland

Mitt nya jobb känns ibland som man dunkar huvudet in i en stum vägg. Vi är i en liten lekhall, så bara ett rum och ihop med 10 barn i åldern 1-5. Barnen är fulla dagar och det fungerar sådär om vi så säger. Men det är inte det som känns jobbigast, öppenbart så har inte de som jobbar där valt att det skulle bli en sjätte avdelning i huset. Sedan så var det ganska enkelt för kommunen att anställa mig och min kollega och sedan att få dit barnen, men sedan var det svårt känns det som.
Nycklar till förskolan, skåp, stolar, leksaker, tallrikar, bestick, ja alla saker som oxå gör en avdelning var svårare att få fram. Jag ska inte tjata om detta mycket för det räcker med känslan man får på jobbet. Men idag kunde jag inte mera än asgarva men egentligen bli lite bekymrad. En av thn:s vaktmästarna hade fått i uppgift att köpa några lådor, osv som barnen kan ha sina extra kläder i. Som jag sa tidigare har vi 10 barn, men tydligen bara 9 lådor.....
Ja men sara varför ska alla barn få en låda antar jag.
Ojoj behöver jag säga att han smög in lådorna utan att säga något och när vi hittade lådorna så var han borta, känns som detta sammanfattar hela starten på denna avdelningen.
Kram på er där ute och ni får gärna skicka lite energi till mig!!

en ikea tur!

I söndags var det dags att åka till ikea och finna de olika sakerna jag behöver till min nya lägenhet. Altså de stora sakerna, de små sakerna får man fundera på senare.
Men jag ska inhandla matbord och stolar, soffbord, säng, byrå, hyllor till badrummet och möbler till balkongen. Och underbart nog så har jag funnit alla sakerna. Kanske lite dyrare än vad jag tänkt mig, alla alternativ blev snäppet dyrare, de billiga som jag valt ut i katalogen var inte alltid så snygga så jaja, det blir den dyrare alternativet.
Men jag är verkligen nöjd, sängstommen och madrasserna är beställda och kommer i slutet på mars, resten får vi hämta med släpkärra längre fram.
Här när vi vandrade runt och såg på tyger så gick tankarna till en kinakollega, här är även mormor och mamma som vandrar runt, de hjälpte mig välja bland möblerna!!!
Ha det bäst alla där ute, kram på er!!

RSS 2.0