Politiker!!

Jag har blivit politiker igen, men i betydligt mindre skala än jag var innan jag flyttade från Sverige. Jag är med i tekniska nämden i Trollhättan. Vi har möte typ 10 ggr om året. Och mötena varar ca i 1,5 timme så inget otroligt betungande men ganska roligt. Så nu är jag lite politiker igen och det känns skoj. Känns rätt men skönt att det inte är så mycket jobb. Jag ska bli ombud för lärarförbundet på skolan nu. Och det är en stor skola. Tack och lov så är vi två. Det kommer vara mycket att sätta sig in i. Men det ska bli skoj.
Nu imorgon åker jag på besök till brosan och en tripp till danmark. Så jag skriver igen på fredag om min lilla mini semester. Så vi hörs snart igen och håll tummarna att allt går bra på min minisemester!!
Kram på er!

Migränens tecken!

Idag var ingen bra dag med migränen. Men jag har drömt hela natten och jag är lite stressad över en sak jag ska göra nu snart.
Men jag har börjat med akupungtur eller hur man stavar det, haha.
Jag har nu gått 2 ggr i veckan i ca 30 minuter per gång. Jag har haft 2 ggr sedan typ nu 5 veckor tillbaka som migränen inte gett sig. Annars har jag nu kunnat ta 2 tabletter och den gett med sig direkt.
Innan jag började med denna behandling kunde jag räkna dagarna som jag inte åt migräntabletter och jag kunde äta flera stycken utan att det fungerade. SÅ då tog jag kontakt med läkare och han gjorde några enkla test och sa att det var migrön och inget annat tokigt med huvudet. Och så rekomenderade han då sjukgymnastik. Än så länge har det funkat underbart bra. Det är bara idag som det blivit för mycket. Men jag förstår varför. Om det går bra nu i veckan med en sak så tänkte jag berätta vad mina planer är. Men ni får vänta lite till.
Så här snygg är man under behandlingen!
Kram på er där ute!!

Adventbrunch

Idag i blåsten så bjöd jag 8 av mina släktingar adventsfika. Det bjöds på vörtbröd, honungsbröd och valnötsbröd med massa pålägg efter det blev det hemma gjorda lussebullar och pepparkakor med glögg. Tyvärr var min syster tyvärr dålig men annars så var det en trevlig brunch. Älskar att träffa mina goa syskonbarn och det blir ju för sällan igenom att de bor i norge. Man kan inte bara åka över dit så enkelt. Men älskar de stunder vi har ihop.
Efter det så trotsade jag biltvätten som det ibland känns som lägenheten går igenom. LIte stormigt utanför fönstret, just nu regnar det inte så man tror nästan det har lugnat sig men jag tror inte det. Det märker vi snart.
Igår drog jag och Maria ut på stan och bland butikerna och skulle se om vi kunde bli inspererade till vilka julklappar som ska inhandlas iår. Jag kom faktiskt därifrån med 3 julklappar så det känns toppen, 5 klarade så här lång.
Nästa vecka en dag blir det en tripp ner till brosan i Helsingborg, ska bli skoj att se hur han bor nu.
Glad advent på er och kram!!

Sd:s politik!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13991194.ab
blir förbannad när jag läser detta. Illa illa!
Ännu en av deras dumma förslag, men som verkligen visar vad det är för politik de förespråkar.
Kram på er andra!

ooh snygg

Hej på er där ute i mörkret. De som inte vet det så är jag en mycket stor sommarmänniska. Jag tycker om våren och hösten med men vintern kan jag mycket väl hoppa över. Plus detta mörker, men det är kanske därför man älskar solen sedan på sommaren.
Men nu på tal om ngt helt annat, jag sitter och surfar på nätet och försöker få insperation till julklapparna till familjen. Vad finner man då? Jo en present till sig själv, haha. Jag bara älskar denna data väska, kan egentligen inte säga varför men tycker den är stört skönt. Kanske grungaren i mig som älskar den. Men finns ett annat problem med den förutom att det är en Marc jacobs väska från USA. Den finns bara i 13 tum och min dator är nog i 17 om jag minns rätt. Så nu måste jag köpe en ny dator med ;)
Nä så tokig är jag inte, men det hade varit skoj och ni i kina kan väl flagga om detta är en väska ni sett där borta på marknaden.
Nä kanske ska försöka hitta presenter till de som var tanken!
Vill bara oxå hälsa hej till Annika, skoj att se dig här. Och Elisabeth saknar dig och vad skönt att du ska hem och fira lite jul, du är alltid välkommen upp till thn. Men du har nog tiden lite bokad. Men kommer du så drar du , jag och brosan ut på stan!!
Kram på er där ute !!

Hihi

Jag lovar att inte lova vilken dag jag ska göra inläggen. HAHA! Nä men har faktiskt inte haft tid. I torsdags så jobbade jag och sedan mötte jag upp Ammi för fika och direkt från fikan till spinningpass och från det till durschen och sedan lite andas och sedan sängen. I fredags så gick det i ett och så var jag hemma och skulle sova lite över 23. Vandrade ut till mamma och pappa på 1.20 minuter för att hämta bilen och sedan fredagsmys hos mormor.
I lördags var det upp tidigt för att sälja loppis, det gick sådär jag fick sålt över 600 kronor men folket sa vad kostar den och så svarade man typ 20 kronor. Ja det var billigt och så gic dem utan att handla den. Galet irri!! Efter loppisen hem och fixa naglar, kläder, duscha. Och så vidare på 55 år kalas och hemma i sängen 1.30.
Och så vaknade man på söndag och kände att soffan som saknat mig fick en liten stund med mig och då kunde jag blogga.
Jobbhistorian!
Jag var på intervju hos en rektor i gbg förra december. Där fick jag inte det jobbet som jag varit på intervju för men hon hade ett annat, men jag hade fått lite jobb i trollhättan då och jag sa att jag skulle satsa på min lilla stad. Sedan kom saab krisen som jag antar att ni inte missat. Och stan gick in i snozze mood, alla pengar i stan ska ifrågasättas och all anställning måste gå genom kommunstyrelsens ordförande. De få jobben som lagts ut i stan blev jag typ tvåa på hela tiden, gött irri!
Så nu gav jag upp och sökte jobb hos henne igen. Hon blev sa att hon blivit jätteglad när hon såg att jag sökte tjänsten och att hon inte behövde träffa mig men hon ville att jag skulle träffa personalen på förskolan. Så ner och träffade dem och sedan några dagar senare så hörde rektorn av sig och sa att jag fick tjänsten och frågade då om jag ville ha den. Jajamensan sa jag och fick upp lönen med 1100:- men sedan skulle det kosta 1500:- men måndaskort så jag kan pendla till gbg.
Då går jag in till mig chef här i stan ( hon har tidigare flaggat för att ekonomin är skit) och säger upp mig. NÄÄÄ säger hon har du låst dig på jobbet för jag har ett åt dig här, en tillsvidaretjänst i stan!
Efter mycket funderande fram och tillbaka så insåg jag att jag måste ju ta det i trollhättan, 5 minuter till jobbet. HAr ju blivit lite politiker i stan, har börjat med akupungtur, träna jag vissa saker blir så mycket svårare när man måste pendla 2-3 timmar om dan.
Så med så skuldkänslor så ringde jag till rektorn i gbg och sa att jag måste säga nej. Jag tror att det var en bra chef som jag missade där i gbg men jag trivs bra med mitt beslut. Det är mycket livskvalite att ha så kort restid till jobbet. Och jag fick upp lönen med 600:- så nu har jag nog en bra lön i thn och ska vara tyst om den ett tag tror jag.
NU ska jag äta go söndagsfrukost i min soffa med lite slöteve till.
Kram på er alla där ute!!

Okej då

Hej på er igen. Jag hade enna lagt ner denna blogg tror jag, men varit en virrig höst då jag kanske inte helt mått toppen alla dagar. Har liksom inte haft någon energi över alls. Men känns bättre nu.
Har bott ett tag i min lägenhet nu och alla bitar faller på plats och jag trivs hur bra som helst i den. Så skönt att köpa en lägenhet och verkligen trivas, är så skönt att jag inte tog någon av de lägenheterna som man först var och såg på utan bodde hos mamma och pappa i 3 månader. Tack igen mina goa päron för att det gick bra.
Ja jag har fast jobb nu, tack och lov! Berättar den historien imorgon. Jag lovar!
okej jag måste gå och lägga mig nuär en lång dag imorgon med jobb, fika och träning inplanerad och idag fick jag rumpan upp ur soffan vid 20 tiden och gick hela 2 minuter till badhuset och simmade i 45 minuter, det var skönt på många sätt.
Ja jag förstådd på Åsa att hon ville läsa min blogg i alla fall så jag försöker få liv i den igen. Vet att ni vänner från kina läser den i alla fall.
Kram på er så ska jag skriva imorgon med!!

RSS 2.0