Oj oj

Jag vann första veckan på stegtävlingen på jobbet. Hade jag inte alls räknat med. Jag hade gått över 96000 steg och vann med det. Tokigt. Men verkligen skoj och inspirerande.
Kram på dig!


Zumba

Gjorde första Zumba passet på älvhögsborg. Det var skitskoj. Har simmat och varit på spinning men nu dag för nya pass och detta kommer jag ha som standard på måndagar var så roligt. Sen är det ju ännu mera roligt att man gör det med vänner. Då hinner man ses någon gång i veckan och samtidigt träna. Suveränt. Tack för pushen i rumpan Ammi!!


Nya skor

Jo jag vet. Det kanske inte är dessa skorna man behöver i januari. Men jag gillade dem så. Inköpta idag och jag längtar ännu mera nu efter vår/ sommar!


Jo jag lever

Hej hej på er. Jag lever allt, veckorna har bara rullat på. Jobbat jobbat tränat och sovit kan nog sammanfatta mina veckor. I fredags var jag helt död efter jobbet så jag sov i 11 timmar. Sedan vaknade jag utvilad. Igår kväll var jag hos en vän och drack vin så idag nu är det lite positiv bakis stund i soffan. När man tillåter sig själv sitta här en liten stund för länge. Sedan ska jag allt ta tag i min dag med städ, ut och motionera och middag med Maria. Skön dag ;)
Hoppas ni har en skön söndag med.
Kram på er!!!


Jobbigt

Ärligt talat så mår jag sådär. Allt som sker har sin förklaring men just nu behöver jag få vara lite ledsen tydligen. Jag saknar mina vänner och för er som läser detta så kan det vara bra att bara kanske höra av sig med en kram eller något glatt ord. Och för er som är i närheten av vart jag befinner mig kom och ge mig en KRAM. Hehe, nä då jag överlever, hehe. Men kan allt behöva en kram just nu. Här sänder jag en kram till er!!

Fina blommor

Vad gör man när man behöver pigga upp sig jo man shoppar. Jag var nästan i varje butik på köpcentret men kom bara därifrån med strumpbyxor. Men sedan så åkte jag till blombutiken. Perfekt fina blommor är det jag behöver. Så ut åkte julen och in åkte fina nya blommor plus favorit buketten, tulpaner. Älskar tulpaner! Hoppas ni har det bäst. Kram på er där ute!

 

 


Nyår!

Hmm, nyår blev inte riktig vad jag hade tänkt. Jag och brosan skulle bila upp till syrran med familj och ha en lung men go nyår ihop. Vad hände jo på min lugna och sköna enda semesterdag, nä jag är inte bitter, haha. Nä men jag fick illa illa kramper i bröstkorgen som jag haft en gång för ett år sedan och en gång i sommras. Men då var det mycket lugnare och inte lika illa attacker.

Denna gången ringde jag sjukvårdsuppringningen nästan direkt och hon sa att jag skulle åka ambulans. Jag vägrade och samuel körde upp mig. Under tiden jag väntade på att få hjälp, under de fem timmar jag hade detta illa anfall utan ngn smärtlindrande medicin, så grät och kräktes jag av smärtorna. Har aldrig kräks av smärtor förut. Men denna gången listade de ut vad det var och efter fem timmar fick jag en morfinliknade spruta och de släppte. Så skönt!

Tydligen har jag 4 gallstenar och fick ligga på observation i ett dygn och vid 3 på nyårsdagen , ganska trött och sliten blev jag utskriven från akuten. Och jävligt hungrig hade inte ätit på 29 timmar. Men nu står jag på kö till operation och får bara hoppas att jag får hjälp med det snart så man kan släppa detta. Hmm blev int evad jag tänkt mig. Hoppas ni hade en bättre nyår. kram på er där ute!!


RSS 2.0