En eftermiddag med tjejerna på aker brygga!!

Jag slutade kl 2 och mötte upp tjejerna på bryggan för lite go mat och gott sällskap. Det var ordentligt aprilväder ute så det blev inneserveringen på TGI friday.
Ville bara skicka några bilder på fina Hanna och sedan en liten på syrran med. Hoppas det var ok syrran.
Kram på er där hemma!

Hanna 1 år !!!

Mamma och Pappa kom till mig på fredagen med sig själva och svensk mat. Plus underbart fina blommor, se här!
Sedan gick vi och åt Thaimat, riktigt go thaimat ihop med Åsa. Mycket snack om allt möjligt plus allt runt Morfar.
Efter mycket go och lugn lördagsmorgon så åkte vi hem till syrran för ett års kalas. Hanna 1 år!! Ja vad ska jag säga bara se på bilderna. Vi hade det så mysigt och Hanna fick oxå tårta. Pappa hade dock lite svårt att inte hjälpa Hanna att äta den, han har lite svårt att låta henne kladda så.
Efter fikat så blev det snackande, underbart go mat, kort spelande ja allt som gjorde detta till en go lördag med familjen.
Sedan under min söndag så var jag bara hemma och röjde i skåp och gjorde exakt det jag kände för, hehe.
Kram på er!!

Annonsen om Morfar!

Kram på dig Morfar!

Min morfar Henry!

I måndags så somnade min morfar in för sista gången.
Han började känna sig dålig i januari och efter mycket snack från mormor så gick han till läkaren och efter tester hit och dit så kom de tillbaka och sa att morfar hade cancer och den spridit sig till levern och då är det inget att göra sa de. Så nu två månader senare så har han somnat in. Men det som är bra är att han inte har ont längre.
Min morfar blev 82 år gammal. Han har varit gift i många år med min mormor Edith och de fick 3 barn ihop och 7 barnbarn och än så länge 6 barnbarnsbarn tror jag, hehe!
Morfar var först i militären där han mötte mormor som kommer från norrland där morfar blev plaserad, efter detta så har morfar arbetat som polis i Trollhättans stad.
Min morfar tror jag har levt ett underbart liv med mycket skratt och kärlek. Men det gör ju också att man saknar honom väldigt mycket. Jag träffade honom precis innan jul och då var det min morfar, vilket gör att man saknar honom stort. Ja det är svårt att förklara detta så alla hänger med, men ni förstår poängen. Morfar lever inte längre och jag saknar honom.
Detta är en bild på morfar och mormor förra sommaren när de såg Hanna för första gången.
Tänker på dig Morfar, älskar dig och saknar dig!!

Madde i Oslo

Nu kom Madde på besök till mig i Oslo, äntligen!!!
Madde kom i fredags och det var en kort helg men med underbart sällskap och underbart väder.
Vi har ätit go mat och haft långa samtal om vad är hemlis, haha.
Lördagen var det dags för promenad i den underbara solvarma Oslo, om vi säger så här så var vi inte ensamma. Men vi kunde klart njuta ändå, hihi. Här är några bilder från helgen och de har spått fortsatt bra väder, underbart. Man har nu fått en annan färg än blåvit i ansiktet, skönt!!
Tack för denna gången, haha. Kram på er!!

Påsken är över

Hej hej på er, vet att det är superlänge sedan jag skrev nu men det har varit påsk och jag har varit hemma och njutit av det sociala livet där hemma.
Före det låg jag hemma sjuk, det är inte så mycket att blogga om då.
Men påsken den var skön, kom hem redan på onsdagen och åkte först måndag kväll. Så jag hann med shopping, njuta lugn och ro med familjen hemma och påskfirande med go mat. Jag hann bli bjuden av Anna och Henke på butlers, tack för en mycket trevlig kväll. Jag saknar våra sådana kvällar, det var skit skoj och sitta och prata skit igen och maten var suveränt god. Sedan på söndagen var det brunsh med gänget på espresso house och sedan utgång med dem igen på kvällen och sedan hann jag med några timmar hos mormor och morfar. Morfar som ni vet mår ju inte så bra så man vill vara där när man kommer hem.
Underbart skön och go påsk i vänner och släktens tecken, hann bara inte med perssons, ville åkt till dem med, men får bli nästa gång. Eller så får ni komma upp hit.
Men nu är det första inlämningen till fotokursen. Jag har varit en gång på kursen och nästa gång är imorgon. Vi kommer få uppgifter mellan var gång och denna gången var det tema fart. Ja det var det vi fick reda på. Så med kameran i handen i lördags i det underbara påskvädret så fotograferade jag. Det blev ca 300 bilder av olika situationer i dagen runt huset hos mamma och pappa. Och jag vet kanske inte varför men jag ville inte ta en bild på t.ex en bil som åkte förbi, kändes så klassiskt men men.
Vad vet jag men denna bilden blev det, finns ju inget rätt och fel och jag går ju bara fotokursen för min del. Men jag gillade bilden det är liv och rörelse i den fast inte helt hundra, kanske skulle ha Sander högre upp och mamma lite längre in men liv och fart är det i mina ögon, får se vad han säger om den.
Kram på er!

RSS 2.0