Tack så mycket

Hejsan hej på er alla där hemma.
Ja nu är man 29 år då, haha. Tyckte 28 var bra men får la fortsätta i livet kanske då. Jag hade en mysig födelsedag allt från att barnen sjöng för mig på svenska, engelska och kinesiska. Sedan så  bakade de en tårta i sanden med massa pinnar som ljus. Den var jättegod, hehe.

Sedan efter jobbet kom Kerstin hem till mig och vi drack lite vin och jag fick paket. Sedan möte vi upp kompisar på matsuko, sushi stället. Och sedan blev det drinkar på saddle och där överraskade min kollega maria mig med att komma. Så då satt vi alla där och pratade och hade det skoj. Efter det åkte vi till en sportbar där ett bra band spelar och så spelade vi lite dart samtidigt som vi hörde bra musik. Där sjöng bandet för mig med. Sedan var det en pub och lite natta mat. Sedan var det dags för sängen.

Tack alla goa människor för alla gratulationer och också för pengarna på kontot. Har nu tagit ut dem för om någon timme så åker jag hemifrån till Kerstin och därifrån till flyget. Sedan ikväll landar vi på Koh Samui i thailand. HAHAHA!!
Ska bli underbart med semester. Vi ska vara där i 12 dagar, 1 dag resa, tio på stranden och en i Bangkok.

Vi har bokat hotell och det fanns trådlöst internet på rummen, så jag tar med mig datorn och så ska jag nog uppdatera er med lite bilder.

Men nu måste jag packa lite till och sedan åka. Ha det underbart så hörs vi snart!!
Kram på er och tack igen!!

Våren här, sjuk med mera

Ja vad händer efter man har jobbat rumpan av sig och barnen hostar som bara den runt omkring mig. Den var inte svår va?? Nä fick världens förkylning, ingen feber eller så. Men världens hosta, så jag klarade att jobba mån-tors. Skulle kanske inte ens varit där på torsdagen då jag inte hade så mycket energi. Men skulle täcka för en kollega som var borta på förmiddan så då åkte jag till jobbet ändå. Men sedan på fredagen så var jag hemma sjuk, fanns inte så mycket annat val. Så under arbetsveckan var det inte mycket mera än jobb och sedan hem och vila.

I helgen så har jag sovit en hel del och tahit det lugnt, träffat vännerna och gått och ätit mat med dem och så men bara varit lugn. Sedan på söndagen så skulle det vara parad på en stor shoppinggata. Paraden var irlänska och skulle vara för St patriks day firandet. Så vi tog oss dit men parad??  Nä det skulle jag inte kalla det, haha. Till en början med så var det t om mera kinesikt då det var lejondans och så. Men sedan så blev det riverdans, säckpipa och band. Så vi kollade på det i någon timme sedan vandrade vi lite på denna shoppingata, handlade bland annat lite böcker och så.
Här kommer lite blandade bilder från "paraden", observera killen med handväskan, visst ska la killarna hålla sina tjejers väskor. Klicka på bilderna så blir de större. sista bilden är på deras stora basketstjärna. Detta är en skitstor staty av honom som hänger/ står mot en husvägg.





Sedane efter det så var det kinamat, oj vad mätt jag blev, gott var det. Sedan hade jag lite mera energi än jag haft på en vecka. Så då fixade jag lite hemma och jobbade lite. Sedan var det film och snack med familjen via datorn. Jag har nu bestämt mig, jag stannar här i höst om jag har kvar mitt jobb. Det är inte helt självklart då vi inte riktigt vet hur många barn vi har på skolan. Men nu har jag bestämt mig i alla fall så får vi se vad skolan beslutar.

Idag på utevistelsen var det över 18 grader och strålande sol. Jag stod i t-shirt, bara det så skönt. Och imorgon så ska det bli 25 grader. haha kan ni tänka er det, så ja våren har kommit, hihi!

Ja det var min senaste tid, och nu snart fyller man år och sedan Thailand!! Skön tid framöver...
Hoppas ni har det underbart, saknar er alla där hemma.
Massa kramar på er!!!

Våren är här!

Ja jag kan börja med att berätta hur min söndag var.Vaknade lite trött och sådär men sedan mötte jag Kerstin för en brunch. Den tog vi på en underbar uteservering i bara t-shirt och en liten typ kavaj. Då det var minst 15 grader och sol. Så underbart vårväder och våren kändes i luften. Sedan åkte vi och shoppade lite linnen och t-shirt på Zara. För nu ska det bli vå och sedan sommar. Plus att om lite mera än två veckor så åker vi ju till Thailand för 10 dagar i solen och en dag i Bangkok, haha ska bli underbart skönt. Har nog inte riktigt fattat att jag ska till Thailand, bara sådant man pratat om länge, länge.

Ja denna veckan som varit så har jag jobbat en massa normalt jobbar jag 42 timmar per vecka men denna så jobbade jag 47 då jag hade lite extra saker. Sedan så var min kollega sjukskriven och vi hade två inskolningar med så det gjorde att denna veckan kändes lite i tröttheten. Sedan så har Kerstins barn varit här nu i två veckor så jag har umgåtts en del med dem. Underbara ungar Robin 14 år och Bella 13. Även jag saknar dem nu när de åkt tillbaka till Sverige.



Ja vad har hänt?? Ja vem vet tiden går snabbt här och vi är redan inne i Mars, oj oj. Men förra helgen var en skön en. På fredagen så var vi på en liten födelsedagsfest men en lugn en, i alla fall för min och Kerstins del. Sedan på lördagen så var jag hemma ända tills kvällen. Bara städade, handlade, tvättade och jobbade lite. Men lite tid för bara mig. Sedan träffade jag Kerstin och några andra kollegor men sedan med Mårtens mamma och moster. Vi gick alla ut och åt och sedan åkte jag och Kerstin till en sportbar och lyssnade på bra musik och spelade dart. En väldigt skön dag och kväll. På söndagen efter så möttes vi Kerstin, plus Bella, Mårten plus hans mamma och moster på Lama templet, ett aktivt buddisktiskt tempel. Ett stäle där jag laddar batterierna på. Efter vandrat där i rökelsen ett tag så vandrade vi vidare runt i det sköna soliga väder som var 'ven den dagen, Inte riktigt lika vårigt som idag men helt okej. Vi gick in i ett annat tempel och sedan vandrade vi runt några sjöar.








LIte sköna typer man kan träffa på i Beijing, denna manen älskade att vara med på kort så vi alla fotograferade honom.

Efter det så mötte vi Kerstins son och deras pappa och så gick vi alla och åt massa go kinesiska mat på våran favo resturang. Så underbart gott och med ett väldigt skönt sällskap. Så den helgen så laddade jag batterierna  bra och det behövde jag under veckan sedan, haha. Sedan ringde jag hem och pratade lite med mamma och hon avslutade samtalet med att sjunga "när trollmor har lagt" och då kunde jag nana gott sedan.

I tisdags så var jag och sydde upp lite kläder, jag hade bara bilder med mig som jag printat ut från nätet. Det blev två kjolar, två linnen och en vårjacka. Jag var och provade dem i lördags och det blir nog ra. Ska hämta dem på onsdag då de skulle vara klara. Har fått dessa för 1100 yuan. Det ni, hahaha. Blir detta bra så tänker jag sy upp mera kläder, det är det verkligen värt.

Nä nu är klockan halv nio och det är söndags kväll, det är massa som jag kanske borta göra, tvätta, diska osv. Men nej, nu ska jag sätta på en film och krypa ner i soffan. Hoppas ni haft en skön vecka hemma i Sverige och att ni inte har för trist väder. Om ni har det så kom hit och besök mig istället, gud vad jag njöt idag så skönt med vår. Jag är verkligen ingen vintermänniska.

Kram på er alla och ta hand om er!!!

RSS 2.0