Flytt till Oslo, Norge

Hejsan alla där hemma, har inte så mycket bilder och saker att berätta härifrån just nu. Det är två veckor kvar till sommarlovet börjar och mindre än tre innan jag flyger hem. Så denna tiden som är kvar nu så jobbar jag på för att avsluta mitt arbete på svenska skolan snyggt, känns som om det är mycket att hinna med. Därför gick jag upp 8 på en söndags morgon och skrev om barnen och gör bilddokumentation på dem.

Men annars så umågs jag med Kerstin, kommer verkligen sakna den där bruden. Så vi umgås så mycket vi kan. Samt att man är på ställena här som man trivs på och träffar de andra vännerna man har. Sedan så köper jag de sista sakerna som jag vill ha och presenterna till familjen. Så känns som om jag behöver stanna klockan för att hinna med allt.

Så just nu känns det att jag ska flytta härifrån, tänker inte på att jág ska ju faktiskt få träffa er om tre veckor med. Och det är ju skoj!!!

Jag kommer hem på midsommar men det är inte länge som jag befinner mig i Sverige. För typ tisdagen veckan därpå ska jag upp till Oslo för att träffa min nya chef och se min nya avdelning där jag ska arbeta i höst. Har fått ett jobb på Grunnerlööka i norge, stavas nästan så! Jag börjar den 3 augusti i Oslo. Så efter mitt besök där så kommer jag spendera större delen av sommaren i trakterna runt Trollhättan. Sedan går flytt laset upp till Oslo.

Så mina äventyr i Beijing är snart över men nu ska jag börja nya äventyr lite närmare hem. Och med en mycket större lön!

Hoppas ni har det underbart där hemma, nu ska jag fortsätta jobba så det blir klart.

KRAM på er alla ses snart :)

Flyttar hem!

Ja du det har varit en tumult fylld tid. Det kan jag lugnt säga, och det är inte över, men några svar har jag nu i alla fall. Jag kommer den 18 juni flytta hem från Kina. Då är min tid i Kina över! Just nu har jag tusen känslor över detta, men så är det. På gott och ont. Om det blir som jag tänkt mig så flyttar jag till Oslo och arbetar där.

Hade en intervju över datorn igår på en timme och 14 minuter så vi hade mycket att prata om. Från min vinkel så kändes det spännande och givande det som de berättade om att förskolan arbetade med. Så jag hoppas att jag får den tjänsten då kommer jag ta den och börja arbeta i centrala Oslo. Jag ska få reda på det senast i början på nästa vecka och det var skönt att det inte är så lång väntan.

Så nu får ni hålla tummarna att jag får den tjänsten, men kommer jag i alla fall till er alla där.

Kram på er!

RSS 2.0