Svensk sommar och semester

Hejsan på er alla!!

Ja nu har man landat i Sverige och nästan varit här halva tiden som man är hemma. Konstigt!!

Okej det skönaste med att vara hemma, det är väldigt avslappnat att vara i Sverige och hemstaden. Man behöver aldrig fundera på vart man finner saker vad man ska göra för att göra sig förstådd och alla saker som kan komma upp i Beijing. Och jag saknar inte alla kineser som glor på en. Men det är helt klart ett annat liv här hemma. Just nu bor jag hemma hos mamma och pappa i Velanda ett litet samhälle utanför Trollhättan. Lite skillnad mot Beijing och min egna lägenhet. Men det går lättare än jag trodde. Skönt att bli lite uppassa av pärona och ha dem att dela vardagen med. Sedan har jag varit frukansvårt trött sedan jag har kommit hem, har ingen aning vad det är. Det började redan i Kina men blev helt klart sämre i Sverige, funderade ett tag på att besöka läkare, men det känns som det avtagit nu. Vi märker vad som sker.

Jag har nu jobbat på min gamla förskola här i stan. Det var mysigt att vara tillbaka och många barn hade ju semster så det blev inte så stressat utan en mysig liten skara var vi på jobbet. Nu kom pappa upp med en grogg och en tallrik nötter och äpplebitar på till mig, det där med uppassad är bra mysigt. Tack pappa!

Nu har min semster börjat i alla fall, jag har 4 veckor och jag har igentligen inte många planer. Ska upp till syrran under någon vända igen för att umgås lite. Men också för att reka i Norge, funderar på om det kanske blir Oslo efter julen. Knakse man ska flytta dit och kolla vad som händer där också, men ska fundera lite till på det. Kan inte bestämma mig riktigt nu, många frågor i huvudet.

Ja till helgen är det fallendagar här i stan, en festival. Det ska bli skoj för då brukar de gamla trollhätteborna hitta ut så ska se hur många man kan trilla på. Börjar med öltälten imorgon då jag ska gå ut och ta en öl med en kompis för att fira att hon kommit in på lärarutbildningen i stan. Så hoppas det blir skön fest nu i helgen.

Ja annars så umgås jag abra och njuter av livet i Sverige, inte vädret dock, kunde varit mycket mera sol ju. Men man får la hoppas attd et kommer. Har fått bada några gånger i alla fall. Och kört bil har jag gjort gud vad skönt det är älskar att köra. Så imorgon ska jag ut och göra det igen hälsa på bästa vännen i hennes föräldrars sommar stuga ute på dal.

Ha det nu gööt alla där ute så hörs och syns vi. Kram Sara!!

RSS 2.0