HAHAHAHAHA!!!

Hejsan på er alla där hemma, vet ni vad jag gjort!!!

Igår eftermiddag så köpte jag biljetter till Thailand, Bangkok och sedan vidare till ön Koh Samui. Haha!
Först den 25 mars så åker jag och Kerstin med Srilankan air för 2100 yuan till Bangkok sedan samma kväll åker vi vidare till Koh Samui med bangkok air för 1100 yuan. Detta blir ca 4100 svenska kronor när man slår ihop det. Sedan flyger vi tillbaka den 4 april till Bangkok och är där ett dygn och så sedan hem till Beijing igen. En och en halv vecka i thailand, ni fattar hur lycklig jag är. Sla bli så skönt!!

J det var egentligen bara detta jag ville säga, annars så jobbar jobbar och jobbar jag lite just nu. Min kollega kommer oxå opereras nu på fredag så hon blir lite sjukskriven. Och så har vi två inskolningar så lite mera jobb blir det. Men sedan, snart så Thailand. HAHA!!

Ja jag berättar något annat en annan dag, men så vet ni åh vi ska ha så skoj.

Kram på er alla där hemma, KRAM SARA

Regn, sol, vår, snö och vinter??

Hejsan på er där hemma, saknar er i massor!!

Vill börja med att säga att det inte finns några bilder det har inte saker som man fotat som hänt det senaste. Först kan vi prata om vädret lite, det regnade förra veckan och folk runt omkring mig sade att det var 110 dagar sedan det regnade i Beijing. Hehe det ni över 100 dagar sedan. Sedan så var det vår förra veckan. En av dagarna så var det 13 grader och så skönt. Men nu idag så snöade det och var minus igen, hehe. Så man kan kalla det att vi har aprilväder här nu. Men våren är nog på väg bara ett bakslag nu med lite snö.

Sedan har jag börjat läsa mandarin (kinesiska) skoj men skit svårt. Jag började förra veckan med en timme varje onsdag. Skit svårt att uttala det rätt då det skiljer sig ganska bra mot svenskan. Men roligt att försöka sig på det var ett tag sedan man pluggade glosor, hehe.

Nu det senaste så har jag jobbat en hel del, har känt mycket inspiration inför vårens termin. Tänker på mig och min grupp så är det massa jag vill göra med trollen som jag jobbar på. Igår så hade vi ett utbildningskväll, det var en Fredrik Svensson som föreläste om globalisering och vad det blir för framtid för våra barn. Vi ska utbilda dem för den framtiden och hur kommer den se ut. Vad skiljer människor åt som var födda före 1980 och de som är födda efter. Mycket inspirerande föreläsning. Tyckte mycket om den och det är viktigt med lite sådant här då vi är isolerade här från kollegor och inspirationen som finns i Sverige.

Jo mycket jobb har det varit men lite fest och skoj har det givetvis varit med. Festat som bara den i helgen och det var underbart skoj. Men sådant har ni hört tidigare, var på fem klubbar i helgen hehe, sedan baglar och allt sådant. Lite lyx!!

Hoppas ni tar hand om er där hemma, saknar er kom gärna och hälsa på mig eller åtminstone skicka ett litet meddelande.

KRAM PÅ ER!!!

RSS 2.0