jäpp helt rätt!!

Sådana här möbler vill jag ha på min balkong, någon som har en aning vart de finns, eller någon ba kopia på ungefär hur de ser ut. Det viktigaste är nog att de är stora och sköna, riktiga sköna stolar att päsa i.
Hoppas ngn av er har en bra idé, kram på er!!

Lägenheten!

Jag har nu renoverat klart och börjat bo här. Jag/vi har under renoveringen gjort, målat taken, rivit tapeter, spacklat, målat och sedan tapetserat rummen. Bytt kaklet i köket, ny spis, in med diskmaskin och tvättmaskin. Ja det är väl det, kändes mindre när man bara skrev det än när man gjorde det.
Men nu har jag bott här snart två veckor och denna veckan känns det som jag har kunnat börja slappna av. Givetvis finns det massa saker som ska göras men inte dessa paniksaker längre. Så nu denna veckan har man kunnat börja träna igen och fundera på de där små sakerna man vill ha i lägenheten.
Jag tog lite bilder till er på hur det ser ut i lägenheten. Komiskt nog så plockade jag iordning efter jag tog bilderna, varför gjorde jag inte det innan, ahha. Men som ni ser så är inte allt i lägenheten klart, och absolut inte balkongen, men ni ser ju en hel del ändå.
Om ni är intresserada av loppis saker så kom hit, jag har 4 bananlådor, en sketstor resväska och två ikeapåsar med loppisfynd. Bland annat handväskor och lite smycken.
Ja här kommer bilderna i alla fall. Urnan fick jag med mig från kina sista vändan, tycker den är så fin!
Hoppas ni tycker jag gjort det lite fint.
Kram på er där ute!!

Viktnedgång

Jag vet att jag missade att ta bilder på mig denna månaden, skulle gjort det den 25 mars, men det blev bilder på mig häromdagen istället. Så håll till godo med dessa bilderna. Nu har jag sammanlagt gått ner snart 15 kilo, så en liten bit på vägen i alla fall.
Jag ska blogga bättre nu snart när flytten är klar men än så länge får ni hålla till godo med bilderna här. Kram på er där hemma!!
http://saralindh.blogg.se/2011/february/nytt-viktinlagg.html
http://saralindh.blogg.se/2011/january/an-sa-lange-sa-1.html


RSS 2.0