Snart hemma över jul!!

Vilken höst det har varit men nu är den snart slut, oj oj . Kan inte fatta att jag snart åker hem till Svea rike. Men det ska bli så skönt att komma hem och träffa er alla. Så skönt, ska bli skönt att komma hem och fira lite jul. Även fast de har på sig tomtemössor på jinkelong så kan jag inte påstå att jag fått någon julkänsla ännu. Haha!!


ja lite julklapps letande har det i alla fall blivit och jag och Kerstin skojade om att de sista klapparna hittar vi i helgen när vi ska på lägenhets tömning hos två kollegor som flyttar hem, haha sådana klappar vill ni väl ha.


Ja jobbet, klart det varit massa och massa jobbigt. Men nu känns det som om det vänt. Känns som om vi nu kan finna våran plats på våran nya skola. Och nu har vi idag haft nobelmidda och prisutdelning. På fredag så börjar vi redan på 6 på morgonen och så ska vi ha ett luciatåg innan det blir ljust. Kommer bli underbart fint. Så mycket att göra men lite normala saker som vi visste skulle komma. Och vi har värme, el och det läcker inte in genom taket (håller tummarna).


Känns som om vi avslutar denna termin med glädje istället för den stressen vi kännt i allt vansinne. Och jag har redan en sådan insperation att börja nästa termin då med massa nya ideér för hur vi ska ha det på våran nya skola, Gahood!


I fredags hade vi en överraskningsfest för våran chef Mona. Jag kände att vi hade fått hennes stöd i allt detta kaos vi levt i det senaste. Och hon hör av sig när man är sjuk och kollar för hon vet att man är här själv, fast hon har verkligen tusen saker på jobbet. Så jag kände att vi skulle visa henne vårat stöd. Så personalen ställde upp och vi var över 20 stycken som träffades på Saddle och sedan kom Mona och hennes man och vi överraskade verkligen henne. Sedan fick hon en liten present och en pinjata att slå sönder, vi skojade om att det var byggherrens huvud som hon slog sönder. Väldigt lyckad kväll underbart skoj.


Sedan så var det shopping och lite umgås med folk under helgen. Mycket mysig helg om jag får säga så. Men nu är dagarna fulla av jobb och allt sådant. Så nu till helgen är det stora planer detta är ju sista helgen i Beijing på 3-4 veckor. Så fest på fredag och lördag, ett måste. Sedan så måste jag handla julklappar, kanske betala hyran med så jag har en lägenhet att återvända till.


Men sedan nästa fredag sista dagen innan jag flyger så har Kerstin informerat mig om planerna. Allt måste vara färdigpackat innan vi går ut för kvällen. Förutom mig, jag kommer bli packad under kvällen säger hon. Haha!! Vet inte om det är någon bra ide att bli för packad, men flyger ju inte så tidigt på lördagen. Eller vad tror ni, hihi!


Sorry inga bilder denna gången heller, måste få/köpa en nya kamera, min suger.

Hoppas ni har det underbart där hemma, saknar er i massor men snart kommer jag hem, hihi!

Kram i massor från Sala!!



RSS 2.0