Beijing resa

Ja jag vet, fy på mig inte bloggat något alls. jag vet!!
Okej Beijingresan var underbar och jag och Kerstin bara var och gjorde det vi ville varje dag. Jag var där i nästan tre veckor och de veckorna gick hur fort som helst. Tänkte inte på jobbet en enda gång under de dagarna. När jag flög till beijing hade jag ca 13-14 kilo i väskan och när jag flög hem hade jag 26 plus 11 i handbagaget. Fick med allt utan att betala så det var fint. Massa presenter och julklappar blev det samt ngr saker som var beställt från några. Detta var nog sista gången jag gjorde så, shit vilken plats och tid det tar. Sedan blev det ca 35 nya filmer ex antal serier. Väskor, skor, smink, smycken, koftor osv så inget synd om mig heller haha. Men det bästa inköpet kom när jag Kerstin och Johanna (lärarstudent på svenska skolan som jag umgicks mycket med) vi vandrade runt sjöarna. Där inne i en av de finare butikerna var det en underbart fin kruka, den var inte så dyr som jag trott så det blev en diskussion om hur jag skulle få hem den. Men det gick, i handbagaget med kläder i och runt den kom den hem hel. Men jag har inte packat upp den ännu då jag vill ha den hel ända hem till min nya lägenhet (som jag ännu ej har). Så här är toppen på den.
Första besöket efter jag landat blev på saddle, deras terass satte vi oss i det underbara vädret och drack en gammal going till drink. Så började semestern.
Detta inlägg handlar om lite olika delar och lite udda bilder så här kommer bilder på två männ som tvättar fönster, notera dem på första bilden och sedan hur stort huset är på bild nummer två. Skulle ni vilja ha det jobbet och bara hänga i snören så där?
Här kommer det bilder på mannen som cyklar runt och säljer blommor, ganska behändigt sätt att kunna få köpa en stor växt. Sedan är det lite udda stolar, de är inne i en bambuinhängnad, men det går inte att komma in till dem så varför står de där? Vem stöällde dem där? Haha! Okej de kom i andra ordningen haha orkar inte ändra.
Det enda som var sämre eller dåligt på semstern var smogen de sista 4 dagarna jag var i Beijing. Det finns en lista och är det över 300 så är det fara för hälsan. Det var över 400, blä. Här är bilder ut från Kerstins fönster en av dessa dagar och sedan en bra dag.
Ni förstår kanske att vi inte gick ut så mycket dessa dagarna. Ja under semestern så blev det mycket god mat, sushi, kinamat, thai, mexicanskt ja alla goa pärlor. Det blev några drinkar och prat med nya och gamla vänner. Det blev ett besök på svenska skolan och se nägra gamla elever och kollegor. Det blev några serier som man såg på bland annat cougar town och har man sett den serien så förstår man varför våra glass är så fulla med vin så man måste dricka så här. (Notera mina ögonfransar, hihi)
Nä det var en underbar semester, tror inte det var sista gången jag var i Beijing. Men jag tror inte jag flyttar tillbaka, kändes underbart att vara där men vet inte om jag kanske inte ska hem till Sverige nu?? Hmm vi får se nmen lutar kanske däråt. Jag får fundera vidare. Saknar dig redan Kerstin!!
Kram på er alla!

Varit sjuk

Hej hej på er där hemma och borta vart ni nu är.
Jag blev sjuk sista helgen i Beijing, åt antagligen något som inte var bra. Och tyvärr hängde den i nästan en vecka. Jag försökte mig på att jobba i tisdags men fick allt vända och åka hem igen. Och sedan har jag suttit i soffan och mått si så där. Men nu har det vänt och jag har kunnat ta mig ut ur huset och ska iväg och jobba imorgon.
Ja vad sker förutom resan till beijing ( som jag lovar att jag ska blogga om snart). Jag håller väl på att fundera ut vart man vill jobba och bo. Pappa ska gå på en visning i trollhättan åt mig imorgon. Hade gärna gått själv men det var visning imorgon så. Men än så länge så har jag ju inget jobb så jag får inget lån än så länge ändå.
Hmm annars så längtar jag lite till julen av flera orsaker tror jag, men var ju inte hemma förra julen så det ska bli skönt denna. Och har nu köpt alla förutom en julklapp nu i Beijing, skönt!
Ja jag lovar att blogga en kväll om allt där på resan men ta hand om er så länge.
Kram på er!

RSS 2.0