Sista inlägget från Kina, tror jag!!

Hejsan på er där hemma. Ja då var det dags för mig att flytta hem...BLÄ....

Ja så känns det just nu, vill inte alls avsluta min tid i Kina, Beijing. Sedan tror jag att det kommer bli underbart att träffa alla er och jobbet i Norge och allt det blir nog toppen. Men jag har inte valt detta själv och hade jag valt själv så tror jag inte jag hade flyttat hem på ett tag. Trivs väldigt bra med mitt liv här. Men nu är det inget att göra så nu fokuserar vi framåt.

Jag var hos min kollega igår på underbar mat med förskolans personal. Vi lagade tacos, drack vin och snackade skit. Jätte skoj. Sedan så har Maria varit så himla snäll mot mig, så snäll. Jag har fått lämna massa saker hos henne för att gå i hennes frakt hem till Sverige. Jag har lämnat en monster väska, en kabinväska, en ikea kasse med jackor osv, en påse med tavlor och sådant samt två handväskor med väskor i. Jag tror att väskorna garanterat väger 50 kilo ihop och de andra sakerna är otympliga och tar stor plats. Så jag är så tacksam mot Maria. Sedan i Sverige typ i september så kommer jag åka ner till skåne och hämta allt. TACK MARIA!!

Annars så springer jag runt som en yr höna, shoppar, lämnar saker, jobbar rumpan av mig, umgås, festar ja allt jag måste hinna med. Men av de roligaste sakerna är att jag har köpt en kamera, Det är bara en vanlig digital kompakt kamera. Men min slutade funka för ett tag sedan och det är inte skoj att vara utan kamera tycker jag. Jag handlade den på en marknad här brevid där jag bor och jag tror inte jag blivit lurad känns och verkar som den är toppen.

Ja jag vet knappt vad jag mera ska skriva, jag kommer göra ett långt inlägg sedan när jag landat i Sverige tror jag om min tid i Kina och lite sådant. Men nu är det en vecka innan jag flyger hem så nu ska jag avsluta mitt arbete på svenska skolan i Beijing med bravur, hihi. Samt avsluta med liv i Kina med underbara minnen. Så jag kommer nog inte blogga mera innan Sverige. Men här kommer lite sköna bilder från min nya kamera, på omgivningen, saddle och vännerna. Ha det underbart alla där hemma så ses vi om en vecka!!!


Favo ställena, skor och smycken. Men så här ser det ut när man handlar på marknaderna.


Hon i rosa tafsade jag på senare under natten, hihi! Bilden till höger är en vanlig syn i Beijing, under allt så är det en cykel man kan knappt tro sina ögon även fast man bott här länge.


Här vid Biljardbordet hänger vi en del och spelar, undra vart jag ska spela nu?? KOlla in killens tröja, undra om han vet vad det betyder på svenska? På kompisens stod det staff så stod de ihop så blev det Stafffan, bara lite felstavat!


Detta var den senaste after worken, tidigt på kvällen sedan var vi inte så städade, haha!!

Kram på er alla!!

RSS 2.0