Mycket på g, och på väg hem.

Ja fredagen förra veckan blev lite stressig. För skolavslutning på sas radisson. Barnen sjöng jättefint alla var uppklädda och med blommor i håret. Jättefint!

Sedan snabb macka på boccata sedan sjukgymnastik och sedan hämta de två på flygplatsen. Då kom Samuel och Gert, vi tog taxi hem och jag ville dö. Så stressigt det senaste. Men det blev ölspelet på en pub istället, så vi kom inte ens till reserveringen på en kinakrog. Men skoj hade vi. Sedan på lördagen så åkte vi till Wung fu jing och tittade bland annat på skorpioner på spett och sådant. Sedan så åkte vi till den kinaresturangen som vi missade på fredagen. Mycket gott. Sedan så åkte vi till mig igen och det var dags för ölspelet igen. Och Jessica, Kerstin och MIcke tackade för sig medans jag Gert och Samuel gick ut på stan, vi hamnade på Saddle den mexcikanska och så vidare. Kom hem klockan 6 på morgonen skoj hade vi.

På söndagen sov vi lite längre men sedan åkte vi till sommarpalatset i några timmar och sedan fick de prova på matsuko. Så gott!! Sedan måndagen och tisdagen så jobbade jag så då fick grabbarna åka till muren och sedan på Himmelska fridens torg, förbjudna staden och vidare. Sedan gick vi och åt på saddle igen. Onsdagen så var det varmt som fan så lite fika och lite shopping och sedan mat på matsuko igen och en öl på en pub.

På torsdagen så åkte jag för sista gången till sjukgymnastiken och han sade att armen blivit mycket bra på kort tid så det är underbart bara sista styrkan i armen kvar. Sedan åkte jag hem till Jessica och spenderade hennes sista timme i Kina med henne. Sedan vinkade jag hejdå till henne inget skoj alls. Bajsrumpa du ska ju vara här med mig, Love y Darling.

Sedan så åkte vi till Lamatemplet, Hou Hai, Pekinganka, Trumptornet ja en hel del och sedan lite packning för min del. Ser faktiskt inte så dumt ut, finns lite plats i brossans väska med. Hahaha

Idag fredag så blir det betala hyran så jag har en lägenhet kvar sedan, sedan Hooters för de ville se tjejerna och jag fick fungerande internet så. Sedan fixa naglar och lite packning och städning. Sedan lite mat och någon drink men sedan lite sömn.

Sedan har det varit skitstressigt senaste så om jag inte hör av mig direkt så får ni ha överseende med det. Jag kommer förhoppningsvis låna en bil på måndag och bara köra långt bort och ha lite tid för mig själv. Behöver ha lite lugnt nu, har varit i ett här senast.

Och sedan checka in på flygplatsen och så kommer jag hem till er!!!!!
Ses och hörs snart, love y., Från Sara nu är jag Sara igen....

Oj oj vad tiden går, nästa lördag kommer jag hem.

Just nu sitter jag på skolan och skriver därför blir det tyvärr inga bilder med i detta inlägg. Kanske kan lägga till dem sedan.

Har precis haft avskedsfika med barnen och föräldrarna för min avdelning på skolan. Och imorgon är det skolavslutning för hela skolan på sas radison Där ska vi ha blommor i håret och flaggor i handen och sjunga en del sånger ihop. Sedan går hela skolan och förskolan på sommarlov. Och då väljer jag att åka hem och jobba ja man är lite galen ibland. Haha!!

Nä vad har hänt, faktiskt inte överdrivet mycket den senaste en och en halv vecka. Jag låg sjuk hela helgen, gick inte utanför dörren en enda gång. Så det var lugnt och skönt, kollade nog på nästan 10 filmer. En dvd film kostar 8 yuan här så, kanske 7 svenska kronor. Så det var inte så skoj men vad ska man göra, kan tänka mig att man blivit sjuk av värmen och sedan kylan inne och i bussen. Men men mår mycket bättre nu.

Sedan så var det Jessicas födelsedag så jag och hon gick till Morel´s och åt kött. Det var gott, 220 gram kött, potatis och beanise sås ååå så gott. Föresten jag har berättat för mamma och pappa vad jag vill ha när jag kommer hem nästa lördag. Grillad kyckling, grillad ananas, grillsås, vin och sedan äpplepaj med vaniljsås. Det vill jag ha, eller de har sagt ja så det ska jag få.

Sedan så i fredags så hade vi sommarfest på skolan, alla familjer var inbjudna och många kom. Det var lite show av barnen, lotter och fösäljning till förmån för jordbävningsoffrena och barnhem här i stan. Det var jättelyckat, men man jobbade 12 timmar den dagen, lite trött. Men skoj!!

Ja annars så har man gått runt, shoppat och ätit på de vanilga resturangerna denna veckan. Nu det senaste har jag städat och grejat lite i lägenheten för att brosan och gert kommer ju imorgon. Haha galet de landar imorgon. Ska bli skitskoj, har mycket planer för oss, men i dem ingår oxå att bara vara.

Så imorgon blir det skolavslutning på morgonen, sedan sos för sjukgymnastik, som förresten går jättebra. Armen har nu blivit mycket bättre och jag är nog inne i slutkampen med att göra den frisk. Och sedan efter det så blir det in i en taxi direkt för att åka och hämta besökarna på flygplatsen. Skit skoj.

Men idag ska jag få avskedsmidda med typ all personal för. Vi har ju några som slutar så vi ska ha lite midda som skolan bjuder på. Ska bli skoj men är trött skulle behöva nana lite. Men det hinner man kanske med i ett annat liv.

Kram på er alla hemma, från Sala , snart Sara igen.
Love y all.

RSS 2.0