Blodgivare

Jag försökte bli blodgivare här i Norge och allt gick fint fram tills de konstaterade att jag hade piercing i tungan. Jag får inte bli blodgivare så länge jag ghar den i tungan.
Jag satte in den i tungan när jag var 17 år och haqr varit blodgivare i sverige så får väl bara hoppas på att de inte ändrat reglerna hemma så får jag bli det där sedan när jag flyttar hem.
Men fick ett paraply även fast jag ej fick lämna blod, så tackar för det.
Kram på er!

Jag vet gud vilken tid det tagit

Sorry sorry, har inte mera förklaringar till varför jag inte bloggat än att jag har inte haft något att skriva om eller ville inte skriva om det.
Ja vad har hänt, det har varit mycket på jobbet kan man väl säga. Många som gick på semester och väldigt många sjuka med samma mängd barn eller nästan i alla fall. Så några dagar har jag gjort jobbet som normalt 3 människor gör. Så jag har varit trött, fruktansvärt trött.
Kanske har jag inte varit så glad över detta var dag men jag vet vad jag kommer göra framöver så nu struntar jag i allt detta och ska bara se allt positivt. Det kan ju inte bli värre i alla fall, haha!
Sedan så var det midsommar , tyvärr så är kameran kvar i sverige så jag kan inte visa er några bilder. Men det var en mysig kväll. Vi var 9 vänner och släktingar allt från lillebror och gemensamma vänner till mormor. Vi åt sill drack snapsar, sjöng, grilla, snacka strunt, åt tårta osv. Det var en mycket trevlig dag/kväll/natt som slutatde vid 3 på natten men en några timmars sömn.
Ja det var väl det just nu i alla fall. Lovar att jag ska blogga mera nu och med lite bilder snart. KOmmer nog en del under semestern. Den bra stora kameran är redan i sverige och väntar på mig.
Kram

RSS 2.0