GOD JUL

God jul och gott nytt år på er allihopa.

 

Nu har jag jobbat sista dagen i norge, fick underbara presenter och kramar från personalen och föräldrar och barn. Känns tråkigt att lämna den barngruppen och flera av kollegorna, men nu ser vi framåt. Och vad är det framåt, ?? ja vem vet, haha.

 

Men nu ska jag hem om någon timma och så ska vi fira jul, kram på er alla och ha en underbar jul ni med!!

 

Juliga kramar!

 


Nepp

Jag fick inte det jobbet som jag var på intervju på och det andra jobbet hon pratade om hinner hon inte med att ordna innan hon går på semester. Så hon ville få mitt svenska nummer när jag får ett så skulle hon höra av sig. Men hon har semester ett tag nu så jag får bara söka vidare så får vi se vad som händer och sker. Is i magen ett tag till.
Men det känns väl sådär skoj för jag slutar härifrån om 3 arbetsdagar nu. Men har lön hela december så det är ingen ko på isen, men skönt att veta vad som kommer ske osv.
Idag så passar jag mina två små syskonbarn så deras föräldrar kunde gå på fest plus sova på hotell. Så jag Sander och Hanna gjorde pizza och hade fredags mys igår, sedan har hanna hållit moster vaken några gånger inatt, och 6.20 var vi vakna för morgon. Så nu ska vi snart äta lite frukost men under tiden ser vi på nemo, lite läskig men fungerar när moster är med och förklarar.
Hoppas alla julförberedelser går som tänkt.
Kram på er där hemma och ute :)

Nu börjar jag bli arg!

Ja ingen har väl missat vad som hänt i Stockholm nu i dagarna. Men om man ser på 22 nyheterna nu och går in på aftonbladet nu så är nyheterna detta. Någon engelsk extremist som säger att det var bra och vi borde förvänta oss mera, de säger att så här illa kunde det ha gått. 200 extrimister bor det i sverige. Något samtal från extrimist utomlandsfrån som säger att de var bakom dådet och nu måste vi alla bli muslimer. Det är det enda sättet att stoppa attentaten.
Nu tycker jag media borde se sig själva i spegel!!!!!
Vad sysslar ni med, snacka med de svenska muslimerna som tar avstånd från attentatet istället för någon engelsk gubbe som stödjer det. Det var bara ett exempel, jag tycker media måste börja se på sin medverkan i samhället, drar man folk längre ifrån varandra eller närmare varandra.
FY PÅ ER!
Inga kramar i detta inlägg bara skäll från en arg Sara!

Sjuk igen

ja ni jag säger bara såhär, jag har en god känsla efter intervjun, och det vissade sig att hon hade två tjänster som jag sökt. Så det kändes bra, och idag har hon tydligen kollat referenserna mina. Positivt tror jag, så jag håller tummarna vidare här. Vore så skönt att veta något av jobb och lägenhet.
Men sedan på natten blev jag magsjuk, inte så jag tänkt mig denna helgen hemma, men tack och lov att jag hann med intervjun.
Nä nu ska jag leka vidare med min nya iphone 4 , haha hihi!
Ska blogga längre en dag, kram på er alla!

Håll tummarna!

Kameran ligger brevid mig men jag glömde sladden så ni får bilderna som jag tänkt lägga ut senare.
Ville bara säga att ni ska hålla tummarna på fredag så att jag gillar förskolan och att de vill anställa mig. Om bra lön med om ni ändå håller tummarna, haha.
Jag lovar blogga om hur det gick så snabbt jag kan, men är kvar i sverige under helgen så hem igen till norge på söndag kväll. Och då hoppas jag att min iphone är här hemma och väntar på mig!
Kram på er!

phu!

Jag har börjat känna mig lite stressad över att inget händer på jobb och lägenhetsfronten.
Mamma och Pappa var snälla och gick på en visning här i veckan som jag verkligen trodde kunde vara något. Men ännu en gång så svek bilderna på hemnet en. Vardagsrummet var aldeles för litet sa pärona, min stora soffa hade blivit en monster där inne och det skulle bara vara den som fick plats. Okej då var det bara att lägga den åt sidan då och leta vidare.
Sen så ringde jag en av cheferna som jag sökt jobb för i trollhättan och det visade sig att det var 80 säkande på 4 halvårs vikariat. Herregud 80 sökande. För några år sedan när jag gick ut så fanns det inga förskollärare alls, de letade efter dem med lampa och förstoringsglas. Men jag vet att det har varit svårare i trollhättan sedan allt med saab, det är som om cheferna tänker en gång till innan de lägger ut tjänster i stan nu för tiden. Plus att nu examineras alla förskollärare, de går ut i januari. Samt att jag tror att lärarna också söker förskollärartjänsterna då det inte finns lärartjänster.
Så efter det samtalet kände jag bara oj oj, vad har jag gjort. Tänk om jag inte får något jobb???? För om ni missat det så har jag sagt upp mig här i Oslo och arbetar bara 2,5 vecka till sedan flyttar jag hem.
Men sedan när jag skulle gå från jobbet i fredags så kollade jag min mail och där fanns ett mail från en rektor i Göterborg på en av förskolorna som jag sökt där. Hon hade försökt ringa mig men det hade inte fungerat så hon vill att jag ska ringa henne imorgon och så ska vi bestämma en intervju, gud så skönt.
Jag ska se om jag kan få den till fredag för då kan jag vara i sverige under helgen med. Men jag återkommer med uppdatering efter samtalet med henne imorgon. Det var skönt att känna att något sker i alla fall.
Kram på er alla där ute!

AHHHHHHHHHHH oj oj

Oj oj nu är iphonen beställd från nätet och bör komma inom snar tid, oj oj . Nu har man verkligen lyxat till det! Jaja någon gång får man väl det med va?
Jaja detta är nu min nya tele hihi!
Kram på er alla!

RSS 2.0