Moster igen!!

Hejsan alla där hemma nu kanske jag fågar skriva detta inlägget. Min systerdotter Hanna föddes den 13 april, fem veckor för tidigt men vägde 3.2 kilo så allt såg bra ut.

Sedan när hon var två dagar så såg man att hon hade ett vanligt litet hjärtfel men när man undersökte hennes hjärta nogrannare så såg man att hon hade ett stort ovanligt hjärtfel. Det saknades en del av hennes aorta. Så hon blev kopplad till massa slangar och allt vad de kopplade henne till. Med deras hjälp så låg hon så tills måndagen den 20 april då hon hjärtopererades i 5 timmar. Allt gick jättebra. Det var i måndags kväll och nu är det tordag och allt ser ut att gå precis som det ska. Så nu har jag sovit ordentligt i två dagar och känner litre glädje över det mesta plus att jag då har blivit moster igen till en liten sötnos.

Så nu håller vi tummarna att allt fortsätter så här och att starka Hanna bara blir bättre och bättre och då bara får vara en bebis. Men tyvärr så får jag inte träffa henne förren midsommar då jag kommer hem. Men under de omständigheter som varit så känns det okej nu.

Det var lite jobbigt att vara här och inte kunna göra något hemma för Jenny, Åke och alla men men vad ska man göra. Jag är ju på andra sidan jorden.

Men här är den bilden på min söta systerdotter som jag fått. Hon är svullen över näsan tydligen pga hjärtfelet.



Hanna, moster älskar dig redan i massor bara så du vet!



Så det var det ni fick reda på denna gången, känns som om resten av livet varit lite på paus nu när man varit så orolig. Men ska nog normal blogga någon dag med. Kram på er alla snart måste jag ut och handla något åt Hanna!!

HIHI, KRAM

Thailand!!!

Hejsan på er där hemma, dags att blogga om min semester i Thailand!



 Oj oj vad underbart det var. Vi landade på Koh Samui kl 22 på onsdagskvällen. Så den kvällen var det mest att ta sig till hotellet och kolla läget lite. Men sedan så nanade vi en del. Nästa dag så fann vi solstolar, stora sköna i trä med bord mellan oss. Med parasoll givetvis. Första dagarna så hade jag 30 i solskyddsfaktor sedan ner till 12 men alltid parasoll. Var lite för varmt för att vara utan det. Det var grattis att vara på de stolarna så det passade oss fint. I vårat hotellpris så ingick frukost så till början med på dagarna så gick det inte så mycket pengar direkt.



Vårat hotell var precis vid stranden och det var det stället där det hände lite saker och folk var på så det var skoj. Bra folk som jobbade där med så jag skulle gärna återvända eller rekomendera stället. Arkbar heter det! Men under dagarna så solade vi och njöt av utsikten både thaialnd och allt folk. Försökte svalka oss i vattnet men det var inte alltid lätt. På eftermiddan så kändes det som om vattnet var varmare än i solen, haha. Men det var verkligen skönt att ligga där i solen och slappa, fundera, läsa bok och bara vara.





Sedan på kvällarna så shoppade vi lite, åt go mat hela tiden. Vi konstaterade att vi inte åt eller drack något som inte var gott under hela tiden i Thailand. Vi prova olika ställen men ibland så hamnade vi på vårat ställe, de gjorde om solstolarna till bird som man satt på i sanden och med massa fina lampor och saker omkring oss. Så mysigt. Sedan så festade vi lite och så träffade vi massa olika folk. Jätteskoj!


En förrmidda så åkte vi omkring ön, vi besökte ställen som mumiemunken, suttit så sedan 70 talet då han dog. Sedan ett vattenfall. Grandma och grandpa rock, helt otroliga, fattar inte att de inte är gjorda för hand. Sedan åkte vi till Big Bhudda! Helt otrolig utflyckt var mysigt att se lite mera av Thailand.



Ja det finns så mycket att säga och visa i bilder men ni får fråga.



Sedan åkte vi till bangkok, oj det var varmt där med. Där besökte vi den liggande Bhuddan, otrolig, väldigt stor. Sedan vandrade vi runt på Kausan road, eller hur det stavas. Vi shoppade, åt och träffade folk, jätteskoj. Sedan avslutade vi resan på en metallstol på bangkoks flygplats, hehe.

Jag kan verkligen rekomendera Thailand, och det lär nog inte vara sista gången jag besöker det landet.

Sedan så har det hänt lite här hemma i Beijing också. Kan inte riktigt berätta allt här ni får skcika mail så kan jag förklara. Men det kan var så att jag eventuellt flyttar hem nu i Juni, men inget är bestämt ännu och kommer nog inte bestämmas ännu heller. Men just nu söker jag jobb på andra ställen så jag har något i alla fall.

Kram på er alla där hemma, älskar er och saknar er alla!!!

RSS 2.0