Kinaresan

Ja jag och brosan åkte till beijing för ett tag sedan och här kommer en första del om resan. Resan till beijing gick väldigt bra dit förutom att jag sov bara ca 1,5 timme på planet. Så när vi äntligen kom till hotelet så hade vi bestämt oss för att sova någon timme. Så väl på home inn så snackar vi lite engelska med dem där och får ett hotellrum. Vi tar hissen upp, öppnar dörren och möts av en dubbelsäng inkörd mot väggen och med ett täcke. Så jag bara vände i dörren ner till receptionen och fick ett nytt lite dyrare rum. Jag gillar min bror men inte på det viset. Så då bytte vi rum och fick var sin säng och sov i ca 2 timmar.
Efter detta så tog vi oss till bocatta, ett gött smörgåsställe och åt en skön lunch. Sedan var det dags för det självklara, naglar, massage och fixa fötterna. Lördagen flöt sedan på med att umågs med Kerstin och Lee. Superskoj, med sällskap, go mat och dryck och lite biljard.
På söndagen tog vi en frukost hos Kerstin och sedan gick vi fyra ut på promenad i en av de stora parkerna som finns i Beijing.
Jag kan ärligt talat inte säga hur många brudpar vi såg, men på denna bilden är det fyra par som är och tar bilder. I kina tar man sina bröllopsbilder innan bröllopet, ibland så långt innan så man har hela albumet färdigt på bröllopsdagen. Så man lägger en hel dag med att fota olika bilder på olika platser i olika klänningar.
Här är lite sköna bilder från promenaden, nyckelpigan är toaletter, störtsköna tycker jag. Soporna har helt klart en humoristisk sida. Och vädret var inte fy skams, sådana här moln i Beijing betyder att luften är mycket bra och man kan njuta av promenaden även i lungorna.
Vi provade aldrig denna cykeln men tror att man kan få den att gå ganska fort, komiskt nog så kan inte föraren trampa något.
Tack för en skön promenad i parken och jag lovar att blogga snart igen.
Kram på er där ute!!

RSS 2.0