Än så länge så...

Ja ni jag lever. Vad gör jag?? Jo jag jobbar, tränar, kollar lägenheter osv.
Jobbet går väldigt bra, goa kollegor och jag börjar komma in i det. Såppas att jag måste påminna mig själv att jag är timanställd när vi har planering. Jag är inte van vid att vara timanställd. Men verkar som mina kollegor verkar uppskatta att jag är intresserad och jag tror inte de har tyckt att jag lagt mig i för mycket. Skönt att kunna vikariera på ett och samma ställe och med folk som verkligen är glada att jag är där. Finns inte så många utbildade timvikarier. Utan massa gråa möss som jag kallar dem, de ser gråa ut och de kommer in lite rädda och går fortfarande lite rädda och barnen kör över dem mest. Så antar att jag sticker ut lite grann, skönt!
Ja träningen, jag tränar 5 gånger i veckan. Åsa jag tränar zumba plus powerwalk. Har hittat ett underbart pass i mina zumbaskivor. Det är så bra, skitbra träning och den startar när jag vill, bara att trycka på play. Underbart!
När det gäller maten så äter jag inte enligt något speciellt sätt, utan mera sunt förnyft och försöker vara förbered så man inte äter dumma saker bara för att man är hungrig.
Men tanken är att jag ska tappa några kilo så vi tog bilder på mig den 25 januari och kommer ta igen den 25 februari. Så kanske det har skett något. Funderar på om man skulle väga sig varje måndag och sätta upp här hur mycket man förhoppningsvis gått ner i vikt, så får ni vara mitt samvete lite grann. Är det en bra idé??
Här har ni bilderna på mig i alla fall, på en trött Sara!
Ja så såg man ut då, hoppas man går ner nu!
Kram på er där ute!

Vill ha!

Hejsan igen jag vet shit vad dålig jag har varit på att blogga, jag ska bli bättre. Har bara koncentrerat mig på andra saker. Jag vikar nu på skola och i förskolklass och det är skoj, tyvärr har de tagit tillbaka vikariatets längd, nu tar vi vecka efter vecka. Alla tror att jag kommer vara där ett tag men de får ingen sjukskrivning på hon som är sjuk så de kan bara ge mig veckovis. Men passar mig ganska bra för då kan jag gå om jag får ett fast jobb. Hade fått en intervju i göteborg på mailen idag men jag tackade nej faktiskt. Jag vill inte pendla 3 timmar per dag, man förlorar så mycket av sin dag och jag får vikariera här tills jag får fast det är inte värre än så. Jag ringde ju en människa i ett skolområde i trollhättan och dagen efter hade jag detta vikariatet så jag är inte orolig.

 

Jag har startat ett litet nytt liv och bara i denna veckan så har jag tränat 3 av 4 dagar än så länge, skönt!! Detta ska ge resultat, funderade på om ni skulle få vara mitt samvete. Men jag har inte bestämt mig, än så länge fungerar det bra.

 

Jag har hittat en så fin lägenhet på nätet, bara älskar den. Ska gå på visningen nästa söndagen den 30 jan. Men den har ganska högt utgångspris så håll tummarna att den är fin och att ingen annan är intresserad, haha. ja drömma kan man ju!

 

Kram på er alla där ute!


Tjoho, skönt!

Vill bara säga att jag har fått längre vikariat på skolan. Jag arbetar 80 procent i januari och 100 procent hela februari, sedan får vi se. Har sökt några förskoltjänster som börjar mars så det hade ju varit fint. Ja ville bara säga detta, det var en lättnad och ska bli himla skoj att få jobba med förskolklass och fritids, har inte gjort det tidigare.
Kram på er!

Förlåt, förlåt!

Jag vet inte varför jag har bloggat. Det har hänt mycket mera i min vardag än det gjort på länge. Det kanske är därför, haha. Sedan har jag ju köpt mig en ny mobil som jag nu använder som kamera, men jag har inte satt mig in i den ännu, så smarta sara har inte lyckats föra över bilderna till datorn haha. Pinsamt! Nu har det varit jul, sicken jul. Först var syrrans barn sjuka sedan var pappa och några till lite förkylda. På annandagen så var vi 7 vuxna personer hemma hos mormor på fika. Några timmar senare låg 4 av oss i magsjuka, spydde och hade sig. Men tack och lov så klarade jag mig utan den. Liten fotnot, hehe jag fick massa julklappar, hehe. Men nästan allt till mitt framtida hem. Jag bor nu tillfälligt hos mamma och pappa när jag letar efter hem. Och det kommer bli en extra julafton när jag kan packa upp alla mina lådor som stått nerpackade i 3 år. Än så länge så ligger lägenheten på is, finns inga roliga alls ute och jag tänker ju köpa så då får man vänta på den rätta, den kommer nog snart. Annars blir jag tokig, haha. Jobb då, jo nu vikarierar jag på en skola i förskolklass samt fritis på ca 80 procent. Men hon som jag ersätter för ingen sjukskrivning, men hon är tydligen ganska nära pension och tydligen ganska sjuk just nu. Så hon kommer nog inte tillbaka på måndag i alla fall. Plus att det var väldigt nöjda med mig och ville ha mig kvar. Och får jag reda på att jag kan vara där lite längre så är jag gärna där. Nä nu slutar jag nog detta inläget, jag lovar att jag ska skriva lite oftare och om lite roligare saker. Med lite bilder, ska lära mig mobilen jag lovar ;) Kram på er!

RSS 2.0