Första veckan i Beijing!

Nu sitter jag på svenska skolan och väntar lite så då bloggar jag lite för er. Men det kan inte komma några bilder igenom att jag sitter här på skolan.

Ja resan hit gick väldigt bra, båda planen landade i tid och väskan var med, vad mer kan man begära. Jag har haft underbart väder och luften har varit toppen, väldigt lite smog.

Ja vad har vi gjort? Vi har ätit sushi, kinamat, japansk och mexicanskt plus våra favorit frukostställen. Vi har shoppat massor så det är bara några småsaker var att andla in, plus klockorna som är beställda. Lite saker till mig och mycket födelsedagspresenter, julklappar har dte blivit. Nu ska det mest bli till mig resten, haha!

Sedan har vi oxå tagit det lugnt, spelat biljard, sett på film/tvserier och umgåts med gamla vänner.

Jag har det väldigt bra och ska givetvis berätta mera när jag kommer hem sedan, hoppas ni har det lika bra.

Kram på er alla!!


Fy fan

altså seriöst måste ju kommentera skiten som kommit in i vår riksdag! Altså helt otroligt att sd tog sig in, idag är jag inte stolt över att vara svensk, men jag ska kämpa bort dem om jag flyttar tillbaka till Sverige.
Fy fenan!
Nu drar jag till kina och glömmer detta i 3 veckor i alla fall, sedan ska det kämpas, bort med Sd!

Snart åker jag

Ja nu bor jag hos syrran och familj. Fungerar väldigt bra och mysigt att ha någon att komma hem till och berätta om sin dag. Här har ni min stökiga säng, höll på att greja i rummet så därför oredan. Och mina fina garderobsknappar, barnfamilj eller vad tror ni??
Nu håller jag på och packar/tvättar på tisdag åker jag, tjoho! Snackade med Kerstin idag och sa ses på onsdag, det var skönt. Jag kommer vara där tills den 11 oktober, så antagligen så kommer det inga blogginlägg förren jag kommer hem igen.
Vi har nästan inget planerat, jag vet att jag ska köpa presenter och julklappar till folk, gå till tandläkaren, köpa klocka, mobil och kappa men annars så tar vi dagen som den kommer, UNDERBART! Vi kommer äta gott, umgås med goa vänner, festa, se gamla och nya saker osv. Jag bara önskar er andra en bra tid här hemma så lovar jag blogga om resan senare.
Kram på er!!

olika regler....

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article7809982.ab
Något som är ett hett samtalsämne på min arbetsplats mellan personalen är att det ska vara lika regler för alla oavsett vem man är. Men som ni ser i  länken över så tror jag aldrig vi kommer få lika regler oavsett vem vi är. Tydligen så kommer man undan men mycket när man är rik och känd!

Försöker att komma igång

Ja sista dygnet i lägenheten så nu måste jag göra vissa saker. Köpa resekort, färga håret, städa lägenheten det sista, (en del), packa det sista, tvätta kläder, handla små tjafts, och vad gör jag hmm ja jag har betlat räkningarna i alla fall. Så dags att skärpa sig så man kan flytta imorgon!
Kom igen nu....
Kram på er alla!

Förkyld och fast i spel...

Ja nu börjar jag bli trött på denna förkylning som verkar veta när det är lördag och helg. Jag var ganska dålig i veckan men så kände jag mig bättre, men nu är det lördag och jag sitter här och nyser som bara den igen. Irriterande!!

Min gamla kollega Jenni och jag menade inte att hon är gammal hehe, jag menar att hon var min kollega i sverige när jag jobbade där. Hon skickade en inbjudan till ett sådant spel på facebook, hehe det var jätteskoj. Så nu sitter jag och spelar på face, så nu vet ni vart jag är.

 

Kram på er alla, ops snart åker jag till beijing lite över 2 veckor kvar hihi!


RSS 2.0