Inte som planerat

Startade resan mot Stockholm och Kerstin. Påväg så ringde Kerstin och meddelade att det var blixthalka och att hon inte kunde komma och möta mig. Hon bor inte i centrala staden och ingen stadstrafik gick så sent hem till henne. Hmm what to do! Det fick bli en natt på plaza Simon/Joakim i Göteborg och sedan ett tåg på morgonen nästa dag. Så inte riktigt som jag tänkt mig och lite synd på en biljett som inte användes. Men annars var det skoj att umgås med grabbarna en kväll. Men nu sitter jag på tåget mot huvudstaden och hoppas på att Kerstin kan ta sig in till stan idag. Kram på er där ute!


Skön kväll

Har haft två underbara kollegor på middag och kvällen blev mycket lyckad. Lite kinamat,mycket Kina prat och bilder och mycket skratt. Tack för en go kväll. Det får vi göra om snart. Kram och tack för blommorna. Och kram på er där ute!


SOLEN!!

Hejsan jag har legat med en konstig sjukdom. Har varit yr, illamående, ont i nacken osv, Så var hemma från jobbet i några dagar och sedan gick jag tillbaka till jobbet och skulle jobba. Jag tog mig igenom dagen men ville inget annat än att bara somna på bänken så jag gick till läkaren på fredagen. Jag förklarade alla symptom, sa att jag klände mig 40 år äldre. De tog några prover och det visade sig att jag hade halsfluss. Ja den var ju logisk, ingen feber, inget ont i halsen osv, Men nu går jag på pencillin och börjar nu känna mig bättre så rätt hade de nog. Annars så sa min syster till mig att jag skulle läsa twilligt serien, skeptisk var jag trodde de var riktiga tonårsböcker men jag gick iväg och köpte de två första i serien. Köpte samtidigt två andra då de har tag 4 betala för 3. Det var ett misstag, några dagar senare fick jag gå tillbaka och köpa 4 till och de två sista i serien. Så nu ikväll efter jobbet så har jag de sista 120 sidorna kvar på alla 4 böckerna och jag vet vad jag ska göra i alla fall. Njuta i soffa och försöka läsa sakta, Har inte funkat på de andra 900 sidorna men men. Nä måste erkänna att de var riktigt riktigt bra. Syrran säger att jag inte får se filmerna utan henne och jag har lovat henne detta. Anledningen till min rubrik är dagens väder, känns som min kropp vaknar upp efter dvala nu under vintern när man känner solens underbara strålar värma upp kroppen. JAG ÄLSKAR SOLEN!!! inget snack om saken. och jag har verkligen saknat den, tack för att du kom tillbaka, stanna nu här hos mig. Haha Nä detta var nu luchen på jobbet dags att gå tillbaka och jobba lite kanske. Kram på er där ute!! Numera en frisk kram med!

RSS 2.0