Nytt viktinlägg!

Ja här kommer den jag lovat, dessa bilder togs den 26 feb i lördags. Ja jag lyckas än så länge, jag har gått ner 7 kilo på ca 6 veckor tror jag det är. Jag tränar 5-6 gånger i veckan med min zumba skiva och sedan tänka på vad man äter och absolut inte för mycket socker och sötsaker. Men vi kämpar vidare i alla fall. Men här kommer bilderna.
Här nedan kan ni klicka och komma direkt till förra inlägget om min vikt

http://saralindh.blogg.se/2011/january/an-sa-lange-sa-1.html
Kram på er där ute!!

kan vara så att jag fått lägenhet

Jag kan mig in i en budgivning. Men nu idag gav jag mig när vi passerat min smärtgräns, men hon som budade emot mig gav bara 5000 till men jag var ändå på min smärtgräns, så jag gav mig och tänkte okej nu börjar vi om igen då.

 

Men sedan ringde mäklaren upp mig igen och försäljaren av lägenheten hade antagit mitt bud då damen som bjöd emot mig inte kunde flytta in på några månader, och jag bor ju just nu hos mamma och pappa så de visste att jag var villig att flytta in så snart de kunde. Så ojdå, verkar som jag fått den. Men egenom att det är genom lite udda förhållande så ropar jag inte superhögt ännu, men verkar så. Mäklaren ska ringa mig imorgon om när vi skriver första kontraktet så verkar ju som de ej ångrar sig så nu kör vi.

 

Det är en två vid kanalen i trollhättan, huset byggdes för 11 år sedan så nytt och fräsht. Och en stor inglasad balkong på 7 kvm, underbart. Här är två bilder, kommer mera sedan när jag vet att allt funkat med köpet. Ska byta alla tapeter samt lite detaljer i köket så det blir snyggare, nytt kakel osv.

Hoppas att det funkar, då flyttar jag in om en månad och har lite att köpa och fundera ut.

 

Kram på er där ute!!


Opps!

Igår skulle jag åka en snabbis till överby (köpcentrum) och bara kolla lite i butiker. Hade inte så lång tid på mig och ska ju gå ner i vikt så behöver inte handla så mycket kläder och har ju inget hem just nu så inga saker till hemmet heller borde inhandlas.

Efter lite över en timme bestämde jag mig att jag bara måste ta mig därifrån, då hade jag spenderat mellan 4500-5000 kronor. Oj oj.......

 

Det är inte så tokigt som det låter men det böev ett halvt inpuls köp på en cykel. Jag har ett bra tag velat ha en dam cykel men korg, en äkta damcykel. Jag har kollat nätet, blocket ja alla dessa och nu igår när jag gick förbi sportson. En cykelbutik så hade de rea på cyklar, så jag tänkte jaja vi går in och ser då. Då hade de en äkta damcykel med korg på 40 procent rea, så det blev det.. Här är pärlan!!!

 

 

Visst var den fin, sedan blev det nya byxor oxh en gosig tröja, det blev grejer till jobbet, en t-shirt ja en massa saker, så då var det dags att lämna köpcentret.

 

Nu väntar jag bara på att snön försvinner så jag kan cykla runt på min nya cykel.

 

Kram på er där ute!!

 


Resan bokad

Nu är den bokad. Den 22 april till den 3 maj blir det Beijing resa. Denna gången kommer jag dock inte åka ensam utan brosan ska med mig. Det ska bli underbart skoj, beijing tjoho. Kan ju inte ritkigt förstå men längtar som den. God mat, skönt väder, gott sällskap, shopping osv. ÅHHH!!
Ja jag hade tänkt mig att skriva och visa bilder från norge och min helg i Oslo, men näpp. Jag blev skitdålig, förkyld som bara den och fick ta en väldigt lugn helg med i alla fall lite sällskap av syrran och familj. Plus att jag hann äta underbar thaimat med Åsa och Pamela.´:)
Ja ja så kan det gå när man planerar något.
En annan dag ska jag berätta om mitt nya jobb men nu orkar jag inte. Idag är första dagen jag känner lite extra energi, och då har jag jobbat extra, lagat mat, fixat med biljetter osv så nu vill jag slappa.
Ta hand om er där ute.
Kram

Sista dagen!

Får säga att det är roligare att lämna dessa äldre barn än de små. De här barnen kan lite mera säga vad de känner och att de kommer sakna en och att de tycker att man var en bra lärare. Det var skoj att få alla dessa underbara kramar från ungarna och alla goda ord från en.
På måndag börjar jag på skalman, en avdelning som är öppen från måndag till 30 juni. Så jag och en tjej som heter jennifer har 2 dagar på oss att förbereda avdelningen och så börjar inskolningarna på onsdag. Och nu vet vi inte vilka barn vi kommer få. Vi vet att det är 10 stycken vi ska ha men inget mera.
Ja nu ska jag åka till Oslo imorgon bitti. Hälsa på barnen innan de glömmer mig, de är ju inte så gamla så man får passa på. Och sedan ska jag mysa med syrran och familjen. Sedan blir det nystart på jobb så mera nytt. Känns som man är så trött nyför tiden, men det är kanske vädret/mörkert!
kram på er där ute!

Skön lördag!

Idag vaknade vi till ett fullt hus. Syrran och familj var på besök. En go familjefrukost och sedan ett zumbapass. Däremellan snackade jag ett tag med Kerstin i Kina och nu har jag och brossan kommit närmare bokaninga va biljetter till Beijing. Vi måste bara kolla med våra chefer. Så samtidigt som jag ska skriv apå papprena för det nya jobbet så sk ajag be om ledigt, hehe!
Nu sitter jag själv i soffan med sushi i kylskåpet som jag ska äta väldigt snart och sedan har jag en liten liten skål med lösgodis. Nu är det den stora frågan?? Ska jag bara njuta i soffan av bara ensamheten. Har inte varit ensam en längre stund sedan långt före jul. Så det skulle vara lite skönt. Eller ska jag med tjejerna ut vilket garanterat skulle vara skoj med. Det ända dumma är att jag ska köra bil imorgon vid 11 och kan ju givetvis inte vara för onykter ikväll då?? hmm svår fråga och verkar som jag har svårt att bestämma mig.
Får börja med att äta sushin i alla fall.....
Kram på er där ute!

Tack!

Underbart med alla som hejar på, kan behövas verkligen. Idag vill jag ha choklad, får väl se om det blir en liten kaka ikväll. Annars har det gått toppen än så länge, har tränat 4 gånger denna veckan och ätit bara den jag ska. Så nu på 3,5 vecka så har jag tappat 4.3 kilo, känns bra. Och sammanlagt sedan oktober har jag gått ner över 8 kilo.
Idag har jag garanterat inte ätit för mycket, har mått illa och inte klarat och äta ordentligt. NU tror jag inte det är vinterkräksjukan, för då hade jag spytt vid detta laget men vi har massa barn som är hemma i den nu. 5 av 16 barn var hemma i kräksjukan idag. En tog jag hand om igår när han kräktes så lite orolig blir man, men det var nog något annat.
Jobbet jag var på intervju för förra tisdagen tror jag inte längre jag får. Hon skulle höra av sig i början på denna veckan och hon har fortfarande inte hört av sig så då fick jag nog inte jobbet. Attans! Men jag får fortsätta vikariera på skoftebyskolan ett tag till då.
Nästa fredag åker jag upp till Oslo och vänner/släkten där, ska bli mysigt!
Kram på er där ute!

RSS 2.0